|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podoba się Tobie nowe forum? | |||
| Tak, jest lepsze od starego |
|
76 | 73,08% |
| Nie, jest gorsze od starego |
|
27 | 25,96% |
| Zarówno stare jak i nowe fora są nieakceptowalne |
|
1 | 0,96% |
| Głosujący: 104. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy komuś sie podoba nowe Forum???
Komu sie podoba nowe Forum??? Bo mi wogole sie nie podoba Jest o wiele gorsze nie wiadomo o co w nim chodzi Pisze watki a tu sie one nie pokazuja I wogole jak ktos odpisuje to zawsze dwa razy bez sensu Nie wiem wogole po co ta zmiana Wtedy bylo o wiele lepiej
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy komuś sie podoba nowe Forum???
Owsezm komuś się podoba np. mnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jest durne:/ gorzej sie je obsluguje no i trzeba ciagle klikac by zobaczuc zalaczone foty:////
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
nie nie nie! Jest fatalnie! Wiele jest takich stron o tematyce slubnej i poniewaz to ostatnio "moj temat" to bywałam na takowych stronach i nie darzyłam ich sympatią. Zobaczyłam co miałam zobaczyc i sie wynosiłam, albo i nie zobaczyłam bo jakos tam tam dziwnie :-(
Nie podoba mi się, ze na str jest tylko kilka wypowiedzi a kiedyś mieścił się caały wątek. Nie podoba mi się ze teraz załączając wypowiedz na którą odpowiam nie ma róznicy pomiedzy nimi, wszystko się zlewa, nie wiadomo co jest co, wczesniej było to wyróznione kolorem i chyba kursywą... :-( Nie wiem co mi się podoba... ide na wieksze ogledziny tego forum moze znajdę coś pozytywnego. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam za bardzo czasu tak wnikliwie testować nowego forum - ale nowe mi się podoba. Na razie bardzo się gubię, ustawiam swój profil, zastanawiam się czy dobrze włączyłam subskrypcję - ale generalnie podoba mi się
MA bardzo dużo opcji, bardzo wygodne w obsłudze. Jak wszystkie nabierzemy wprawy, będzie lepiej! Nowe forum bije stare na głowę podoba mi się!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mi też sie nie podoba.
Źle sie obsługuje, jak chce sie zobaczyć fotki to trzeba klikać w linki, i pozatym na jednej stronie jest tylko kilka wypowiedzi.... |
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Zaraz będą ikonki zdjęć, oszczędzi to klikania na darmo
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiedziałam o tym
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Załączone wypowiedzi są w ramce. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do forum to mi sie wizualnie podoba. To jest dopiero pierwszy dzien i tak naprawde nie zapoznalysmy sie z nim i nie umiemy jeszcze w miare dobrze sie nim obslugiwac. Przybylo przeciez tyle nowych funkcji. Pozatym uwazam, ze narazie moze zawierac jakies drobne bledy (np. powielanie watkow). Badzmy wiec cierpliwe i dajmy sobie troche czasu, zeby sie do niego przyzwyczaic. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
nieeeee!!! Jest wiele gorsze!!! Nie mozna wrocic do poprzedniego?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne jest nowe forum, nie opanowałam, a raczej nie dotarłam do wszystkich funcji. Jednak jest wg. mnie lepsze, bo bardziej rozbudowane dające różne możliwości. O np. takie Wiadomo, że trzeba go jeszcze dopracować i myslę, że ostateczny kształt będzie bardzo fajny i przystępny dla Nas ![]() Kwestia wprawy, wszystkie zmiany tak wyglądają, że człowiekowi cięzko się odnaleść. Jak do tej pory jeszcze się nie wkurzyłam na NF i mam nadzieję, że to nie nastąpi. ![]() Wole to forum, bo to stare było ubogie jak chłop sanacyjny!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo podoba, weszłam bo dostałam e-mail o zmianach i szok, pozytywny szok
Wygląda jak prawdziwe i typowe Forum. Ładnie jest
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie tez jest ok
troche trzeba sobie poszperac i pozmieniac w opcjach ,hmmm..........nawet bardzo mi sie podoba
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe forum jst fajniutkie. Zanim zaczniecie krytykować, zapoznajcie się ze wszystkimi opcjami, poszukajcie na technicznym wątku o pierwszej wersji forum testowego, tam jest dużo podpowiedzi. Jest ładnie, a będzie jeszcze lepiej, bo prace wciąż trwają. Co do tych zdjęć, to będą się one wyświetlać jako miniaturki, poszt szybko sie będzie ładował, ale komputer musi te wszystkie 80.000 zdjęć pomniejszyć. Miniaturki będzie można powiększyć. Z resztą, Złosiu już o tym pisał.
PS: Rzeczywiście, tytuły wątków na stronie głownej Wizażu trzeba wyróżnić i lekko powiększyć, bo zlewają się z nazwą użytkownika i wygląda to źle.
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
nie da sie zrobic chociaz czegos z tymi zdjeciami? To klikanie w zalacznik za kazdym razem jest strasznie upierdliwe. Az mi sie nie chce watkow czytac
prooosze, niech one sie same otwieraja jak poprzednio
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez dokucza to otwieranie zdjec mimo ze mam wlaczona opcje ze fotki maja byc pokazywane...
Nie wiem o co z tym chodzi ![]() Ale ogolnie forum jest ok. Trudno sie do niego przyzwyczaic, ale na to potrzeba czasu... Wlasnie przed chwila piec minut poswiecilam na odnalezienie opcji: zaloz nowy wątek. W koncu znalazlam ale odechcialo mi sie go zakladac .Poza tym podobaja mi sie wszystkie nowe opcje. Dobrze bedzie jak sie przyzwyczaimy... Nawet ja sie przekonalam mimo ze mnie tez na poczatku razila taka forma forum (stare uwielbialam, bylo bardzo przejrzyste)
Edytowane przez Ines1985 Czas edycji: 2005-04-30 o 19:45 |
|
|
|
|
#21 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny-fotkizałączone dzisiaj widać,zaś wklejane na starym forum są NA RAZIE w postaci linków-troche zrozumienia dla Złosia,przeciez się biedak nie rozdwoi.I tak wykonał kawał roboty
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Może wyrobię się za 20-30 minut.Teraz kończę generowanie tych ikonek, notabene jest ich 82.000 i zajmują 3 gigabajty... serwer ma co robić ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie jest fajnie,tylko chcialam sobie zalaczyc aviatorka i mam problem ze zmniejszeniem zdjecia( zmniejszam ale jakosc jest bardzo zla) bede musiala troche pokombinowac.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
To kwestia przyzwyczajenia, fakt faktem jest duzo nowosci,zupelnie inna forma itp. ale za jakiś czas zadomowimy sie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Sobie Testuje Tylko
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Forum jest świetne
O wiele lepsze od poprzedniego.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się !! Jest extra, kolorowe i bardzo nowoczesne ![]() Dziewczyny, żeby się przekonać do nowego potrzeba czasu, ale myślę że szybko docenimy wszystkie te bajery, które ma w sobie
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Tak lepsze.....tak sobie testuje włąsnie to forum
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
A co do wyświetlania postów np 1oo na jednej stronie, to jak to zrobić? bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
A mnie zaczyna się podobać i powoli się przyzwyczajam.
Niektórym takie przystosowanie zajmie mniej, innym więcej czasu. Ale przede wszystkim należą się pochwały i podziękowania dla niezmordowanego Złosia i jego machinerii za kawał dobrej roboty. Brawo! Edytowane przez libra.a Czas edycji: 2010-05-16 o 20:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

MA bardzo dużo opcji, bardzo wygodne w obsłudze. Jak wszystkie nabierzemy wprawy, będzie lepiej! 

prooosze, niech one sie same otwieraja jak poprzednio