|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Baby Touch Burberry
Witajcie drogie Wizażanki
![]() ![]() Z góry dziekuje Wam za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Baby Touch
Witajcie drogie wizazanki, jeszcze raz odnawiam mój wątek. Czy na prawdę żadna z was nie miała do czynienia z tym zapachem, a może jest tak "fantastyczny", że lepiej o nim nie mówić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja również jestem zainteresowana tym zapachem.Hop hop czy jest tu jakaś posiadaczka(posiadacz)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Może czytałyście drogie Panie może nie (strona angielska):
http://www.basenotes.net/ID10210484.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dzieki, jeszcze nie chyatałm komentarzy z tej strony
![]() http://www.perfumeemporium.com/women...20Baby%20Touch Jednak jestem po prostu ciekawa, jak ten zapach odbierają drogie polskie wizazanki. Ala, jak widze, woda ta nie jest u nas popularna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
Czy któraś z Was miała styczność z tym zapachem? Czytałam opinie na KWC, ale było ich za mało jak dla mnie
![]() Chciałam ostatnio mieć zapach, który kojarzy się ze świeżością ![]() ![]() ![]() Wracając do burberry- chciałabym kupić, w sumie jest niedrogi. Ale interesuje mnie, jakie macie na temat tego zapachu opinie. Która z nut wygrywa? Jeśli najbardziej czuć konwalię, to chyba sobie podaruję, ale jeśli mleko przebija się na pierwszy plan, to bardzo chciałabym spróbować ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: burrberry baby touch
Cytat:
![]() ![]() To swiezy zapach, raczej z kategorii zielonych i mocno cytrusowy. Na mnie zadnego mleka, pudru dzieciecego czy czegos kojarzacego sie z niemowleciem nie ma. Czystosc, sterylnosc - tak, ale raczej taka od Cif'a ![]() Koniecznie przetestuj przed zakupem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
o, dzięki, dzięki
![]() muszę się rozejrzeć, może jakąś próbkę załatwię, ale Twoje opinia rozwiała moje wątpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jak szukasz zapachu bobasa to polecam Anna Sui Dreams - dla mnie to ewidentym niemowlaczkiem pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
wąchałam kiedyś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Bobaskowe miały być Ysatis Iris Givenchy, ale wg mojego nosa to owoce i kwiaty na delikatnie pudrowym, irysowo-fiołkowym tle (może o ten puder chodzi?). Niemniej zapach bardzo ładny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może Demeter Baby Powder?
![]() Kurczę, był wątek o zapachu dziecka (bleee...), na sto procent, zaraz znajdę i wkleję linkę to będziesz miała sporo propozycji na talerzu podanych ![]() Ysatis, a tym bardzie Irysowa Prada niemowlęciem nie pachną ![]() edit: Mam! KLIK i KLIK ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-03 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za sugestie
![]() ![]() Infusion d'Iris znam i doceniam ![]() Przekopię wątki, które znalazła dla mnie dzika truskawa ![]() Dziękuję jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
tytułowy burberry dla mnie jest bukietem kwiatowym, niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.