Baby Touch Burberry - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-30, 20:51   #1
Harrods
Zadomowienie

Smile

Baby Touch Burberry

Witajcie drogie Wizażanki . Mam do Was pytanko . Czy znacie zapach wody toaletowe Baby Touch Burberry ??? Czy może używałyscie tej wody toaletowej? Albo może jeszcze innych produktów z tej serii. Bardzo jestem Ciekawa tego zapachu i nie wiem, czy pierwszy raz nie zaryzykować i kupić w ciemno.

Z góry dziekuje Wam za pomoc .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-03, 23:56   #2
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Baby Touch

Witajcie drogie wizazanki, jeszcze raz odnawiam mój wątek. Czy na prawdę żadna z was nie miała do czynienia z tym zapachem, a może jest tak "fantastyczny", że lepiej o nim nie mówić . Poza tym, wiem, że w weekend więcej perfumowych maniaczek zagląda na forum, i może któraś akurat miała tę wodę... . Nie wiem dlaczego akurat do tego tak mnie ciągnie.. No dobra, nie tylko do tego... . Pozdrawiam Was gorąco w tę zimną noc .
Stary 2006-11-04, 10:14   #3
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Ja również jestem zainteresowana tym zapachem.Hop hop czy jest tu jakaś posiadaczka(posiadacz)?
Stary 2006-11-04, 11:13   #4
Clevland
Rozeznanie

Może czytałyście drogie Panie może nie (strona angielska):
http://www.basenotes.net/ID10210484.html
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-04, 11:41   #5
Harrods
Zadomowienie

Dzieki, jeszcze nie chyatałm komentarzy z tej strony . Najwięcej informacji znalazlam na tekiej fajnej stronce:

http://www.perfumeemporium.com/women...20Baby%20Touch

Jednak jestem po prostu ciekawa, jak ten zapach odbierają drogie polskie wizazanki. Ala, jak widze, woda ta nie jest u nas popularna.
Stary 2010-09-03, 09:24   #6
papug
Rozeznanie

Question burrberry baby touch

Czy któraś z Was miała styczność z tym zapachem? Czytałam opinie na KWC, ale było ich za mało jak dla mnie
Chciałam ostatnio mieć zapach, który kojarzy się ze świeżością nie chodzi mi o apteczną czy szpitalną sterylność, ale taką delikatną świeżość. I nie świeżość płynów do płukania (bo te mają zbyt natrętne zapachy). Szukam czegoś z delikatną nutką talku dla dzieci, dobrych kosmetyków dla niemowląt O, zapach kojarzący się z małym dzieckiem, które wyszło z kąpieli i śpi
Wracając do burberry- chciałabym kupić, w sumie jest niedrogi. Ale interesuje mnie, jakie macie na temat tego zapachu opinie. Która z nut wygrywa? Jeśli najbardziej czuć konwalię, to chyba sobie podaruję, ale jeśli mleko przebija się na pierwszy plan, to bardzo chciałabym spróbować
Pozdrawiam
papug jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 09:45   #7
magdulenka
Zakorzenienie

Dot.: burrberry baby touch

Cytat:
Napisane przez papug Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was miała styczność z tym zapachem? Czytałam opinie na KWC, ale było ich za mało jak dla mnie
Chciałam ostatnio mieć zapach, który kojarzy się ze świeżością nie chodzi mi o apteczną czy szpitalną sterylność, ale taką delikatną świeżość. I nie świeżość płynów do płukania (bo te mają zbyt natrętne zapachy). Szukam czegoś z delikatną nutką talku dla dzieci, dobrych kosmetyków dla niemowląt O, zapach kojarzący się z małym dzieckiem, które wyszło z kąpieli i śpi
Wracając do burberry- chciałabym kupić, w sumie jest niedrogi. Ale interesuje mnie, jakie macie na temat tego zapachu opinie. Która z nut wygrywa? Jeśli najbardziej czuć konwalię, to chyba sobie podaruję, ale jeśli mleko przebija się na pierwszy plan, to bardzo chciałabym spróbować
Pozdrawiam
Papugu , chyba Cie rozczaruje - Baby Touch nie jest wcale "dzieciecy"
To swiezy zapach, raczej z kategorii zielonych i mocno cytrusowy.
Na mnie zadnego mleka, pudru dzieciecego czy czegos kojarzacego sie z niemowleciem nie ma.
Czystosc, sterylnosc - tak, ale raczej taka od Cif'a

Koniecznie przetestuj przed zakupem.

5269
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 09:51   #8
papug
Rozeznanie

o, dzięki, dzięki
muszę się rozejrzeć, może jakąś próbkę załatwię, ale Twoje opinia rozwiała moje wątpliwości
Stary 2010-09-03, 10:13   #9
kasienkie
Rozeznanie

Jak szukasz zapachu bobasa to polecam Anna Sui Dreams - dla mnie to ewidentym niemowlaczkiem pachnie
kasienkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 10:36   #10
papug
Rozeznanie

wąchałam kiedyś i wtedy odebrałam jako słodki budyń^^ nie pamiętam dobrze zapachu, podobał mi się, ale jakoś nie zachwycił. Może spróbuję pod kątem "bobaska" się w niego wwąchać Dziękuję za sugestię
Stary 2010-09-03, 12:16   #11
gryx82
BAN stały

Bobaskowe miały być Ysatis Iris Givenchy, ale wg mojego nosa to owoce i kwiaty na delikatnie pudrowym, irysowo-fiołkowym tle (może o ten puder chodzi?). Niemniej zapach bardzo ładny Perfumami z założenia "dziecięcymi" są Petits et Mamans Bvlgari, więc może to jest dobry trop? Jeśli zaś chodzi Ci o świeżość, polecam Infusion d'Iris Prady, świetny zapach (bez cytrusów, ogórów, morza i ozonu)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-03, 12:37   #12
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Może Demeter Baby Powder?
Kurczę, był wątek o zapachu dziecka (bleee...), na sto procent, zaraz znajdę i wkleję linkę to będziesz miała sporo propozycji na talerzu podanych

Ysatis, a tym bardzie Irysowa Prada niemowlęciem nie pachną Zasypkę do niemowlęcego zadka czuję za to w dużej ilości w Gaultier2

edit: Mam! KLIK i KLIK

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2010-09-03 o 12:43
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 12:41   #13
skarbiatko
Zakorzenienie

Teint de Neige Lorenzo Villoresi pachnie naoliwkowanym dziecięciem i tetrowymi pieluszkami

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-03, 13:36   #14
papug
Rozeznanie

Dziękuję bardzo za sugestie Jesteście niezastąpione. Części zapachów nie znam- przetestuję, kiedy tylko nadarzy się okazja

Infusion d'Iris znam i doceniam

Przekopię wątki, które znalazła dla mnie dzika truskawa (dziwię się, że mnie naszło na taki zapach, bo jestem zwolenniczką killerów albo zapachów- ciasteczek;p)

Dziękuję jeszcze raz
Stary 2010-09-03, 16:12   #15
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

tytułowy burberry dla mnie jest bukietem kwiatowym, niestety tak się na niego napaliłam, że kupiłam hurtem 10 próbek i nie miałam co z nimi potem zrobić, dodawałam w końcu jako gratisy na all

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości