|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Baby Touch Burberry
Witajcie drogie Wizażanki
. Mam do Was pytanko . Czy znacie zapach wody toaletowe Baby Touch Burberry ??? Czy może używałyscie tej wody toaletowej? Albo może jeszcze innych produktów z tej serii. Bardzo jestem Ciekawa tego zapachu i nie wiem, czy pierwszy raz nie zaryzykować i kupić w ciemno. Z góry dziekuje Wam za pomoc |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Baby Touch
Witajcie drogie wizazanki, jeszcze raz odnawiam mój wątek. Czy na prawdę żadna z was nie miała do czynienia z tym zapachem, a może jest tak "fantastyczny", że lepiej o nim nie mówić
. Poza tym, wiem, że w weekend więcej perfumowych maniaczek zagląda na forum, i może któraś akurat miała tę wodę... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również jestem zainteresowana tym zapachem.Hop hop czy jest tu jakaś posiadaczka(posiadacz)?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Może czytałyście drogie Panie może nie (strona angielska):
http://www.basenotes.net/ID10210484.html |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki, jeszcze nie chyatałm komentarzy z tej strony
. Najwięcej informacji znalazlam na tekiej fajnej stronce:http://www.perfumeemporium.com/women...20Baby%20Touch Jednak jestem po prostu ciekawa, jak ten zapach odbierają drogie polskie wizazanki. Ala, jak widze, woda ta nie jest u nas popularna. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was miała styczność z tym zapachem? Czytałam opinie na KWC, ale było ich za mało jak dla mnie
![]() Chciałam ostatnio mieć zapach, który kojarzy się ze świeżością nie chodzi mi o apteczną czy szpitalną sterylność, ale taką delikatną świeżość. I nie świeżość płynów do płukania (bo te mają zbyt natrętne zapachy). Szukam czegoś z delikatną nutką talku dla dzieci, dobrych kosmetyków dla niemowląt O, zapach kojarzący się z małym dzieckiem, które wyszło z kąpieli i śpi![]() Wracając do burberry- chciałabym kupić, w sumie jest niedrogi. Ale interesuje mnie, jakie macie na temat tego zapachu opinie. Która z nut wygrywa? Jeśli najbardziej czuć konwalię, to chyba sobie podaruję, ale jeśli mleko przebija się na pierwszy plan, to bardzo chciałabym spróbować ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: burrberry baby touch
Cytat:
, chyba Cie rozczaruje - Baby Touch nie jest wcale "dzieciecy" To swiezy zapach, raczej z kategorii zielonych i mocno cytrusowy. Na mnie zadnego mleka, pudru dzieciecego czy czegos kojarzacego sie z niemowleciem nie ma. Czystosc, sterylnosc - tak, ale raczej taka od Cif'a ![]() Koniecznie przetestuj przed zakupem. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
o, dzięki, dzięki
![]() muszę się rozejrzeć, może jakąś próbkę załatwię, ale Twoje opinia rozwiała moje wątpliwości
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Jak szukasz zapachu bobasa to polecam Anna Sui Dreams - dla mnie to ewidentym niemowlaczkiem pachnie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
wąchałam kiedyś
i wtedy odebrałam jako słodki budyń^^ nie pamiętam dobrze zapachu, podobał mi się, ale jakoś nie zachwycił. Może spróbuję pod kątem "bobaska" się w niego wwąchać Dziękuję za sugestię
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Bobaskowe miały być Ysatis Iris Givenchy, ale wg mojego nosa to owoce i kwiaty na delikatnie pudrowym, irysowo-fiołkowym tle (może o ten puder chodzi?). Niemniej zapach bardzo ładny
Perfumami z założenia "dziecięcymi" są Petits et Mamans Bvlgari, więc może to jest dobry trop? Jeśli zaś chodzi Ci o świeżość, polecam Infusion d'Iris Prady, świetny zapach (bez cytrusów, ogórów, morza i ozonu) |
|
|
|
|
#12 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Może Demeter Baby Powder?
![]() Kurczę, był wątek o zapachu dziecka (bleee...), na sto procent, zaraz znajdę i wkleję linkę to będziesz miała sporo propozycji na talerzu podanych ![]() Ysatis, a tym bardzie Irysowa Prada niemowlęciem nie pachną edit: Mam! KLIK i KLIK
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-09-03 o 13:43 |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za sugestie
Jesteście niezastąpione. Części zapachów nie znam- przetestuję, kiedy tylko nadarzy się okazjaInfusion d'Iris znam i doceniam Przekopię wątki, które znalazła dla mnie dzika truskawa (dziwię się, że mnie naszło na taki zapach, bo jestem zwolenniczką killerów albo zapachów- ciasteczek;p)Dziękuję jeszcze raz |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
tytułowy burberry dla mnie jest bukietem kwiatowym, niestety
tak się na niego napaliłam, że kupiłam hurtem 10 próbek i nie miałam co z nimi potem zrobić, dodawałam w końcu jako gratisy na all
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

. Mam do Was pytanko
. Czy znacie zapach wody toaletowe Baby Touch Burberry ??? Czy może używałyscie tej wody toaletowej? Albo może jeszcze innych produktów z tej serii. Bardzo jestem Ciekawa tego zapachu i nie wiem, czy pierwszy raz nie zaryzykować i kupić w ciemno. 

. Poza tym, wiem, że w weekend więcej perfumowych maniaczek zagląda na forum, i może któraś akurat miała tę wodę... 

tak się na niego napaliłam, że kupiłam hurtem 10 próbek i nie miałam co z nimi potem zrobić, dodawałam w końcu jako gratisy na all