fryzura- krótkie w³osy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-03-18, 21:17   #1
Strokrotkaaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 291

fryzura- krótkie w³osy

hej. Chcia³am siê was poradziæ co do fryzury. Mam chêæ obci±æ w³osy na krótko ale nie wiem czy taka fryzura bêdzie mi pasowa³a. A dodam ¿e nigdy nie mia³am tak obciêtych w³osów. Po prostu chyba potrzebuje jakie¶ zmiany w swoim wygl±dzie wiêkszo¶æ osób mówi mi ¿e mam okr±g³o twarz. Nie wiem czy waga ma co¶ do kszta³tu i wygl±du mojej twarzy ale warze 70 kg przy wzro¶cie 173 cm.
Strokrotkaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-03-19, 08:13   #2
Nemesis_Nave
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 161
Dot.: fryzura- krótkie w³osy

Do¶lij jakie¶ zdjêcie twarzy (:

"Po¶wiêcaj tyle czasu na ulepszanie siebie, by¶ nie mia³ go na krytykê innych."
- C.D.Larson
Nemesis_Nave jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-03-19, 14:32   #3
something_different
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

Cytat:
Napisane przez Strokrotkaaa Poka¿ wiadomo¶æ
hej. Chcia³am siê was poradziæ co do fryzury. Mam chêæ obci±æ w³osy na krótko ale nie wiem czy taka fryzura bêdzie mi pasowa³a. A dodam ¿e nigdy nie mia³am tak obciêtych w³osów. Po prostu chyba potrzebuje jakie¶ zmiany w swoim wygl±dzie wiêkszo¶æ osób mówi mi ¿e mam okr±g³o twarz. Nie wiem czy waga ma co¶ do kszta³tu i wygl±du mojej twarzy ale warze 70 kg przy wzro¶cie 173 cm.
Witam Ja sama nie tak dawno zdecydowa³am siê na tak± zmianê i ¶ciê³am moje d³uga¶ne w³osy na krótko I powiem Ci, ¿e raz, ¿e jest l¿ej na g³owie, a dwa by³a to dla mnie korzystna zmiana. Ja zanim ¶ciê³am w³osy podczepi³am je sobie pod spód ¿eby zobaczyæ jak mniej wiêcej by to wygl±da³o. Je¿eli masz okr±g³± twarz to fajnie móg³by tutaj siê sprawdziæ bob z ty³u krótszy a z przodu d³u¿szy (d³u¿sze pasma wyd³u¿y³yby optycznie bu¼kê), ale na nic nie ma regu³y i sama musisz zdecydowaæ czy warto
Stary 2014-03-20, 14:08   #4
brunie
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Cytat:
Napisane przez something_different Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Ja sama nie tak dawno zdecydowa³am siê na tak± zmianê i ¶ciê³am moje d³uga¶ne w³osy na krótko I powiem Ci, ¿e raz, ¿e jest l¿ej na g³owie, a dwa by³a to dla mnie korzystna zmiana. Ja zanim ¶ciê³am w³osy podczepi³am je sobie pod spód ¿eby zobaczyæ jak mniej wiêcej by to wygl±da³o. Je¿eli masz okr±g³± twarz to fajnie móg³by tutaj siê sprawdziæ bob z ty³u krótszy a z przodu d³u¿szy (d³u¿sze pasma wyd³u¿y³yby optycznie bu¼kê), ale na nic nie ma regu³y i sama musisz zdecydowaæ czy warto

zgadadzam sie, bob to jedna z lepszych opcji. dobrze by by³o jakby¶ wstawi³a te¿ zdj bo ciezko oceniæ
brunie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Metamorfozy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-20 15:08:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.