|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nowo poznany chłopak
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: nowo poznany chłopak
może po prostu się dobrze bawił z Tobą i tyle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Uważam, że nie powinnaś pisać do niego pierwsza tym bardziej na nastepny dzień. Mógł Cię uznać za lekko zdesperowaną. Nie pisz teraz do niego i zaczekaj na jakąkolwiek reakcje z jego strony, jeśli takowa będzie to znaczy, że jest zainteresowany, jeśli w przeciągu tygodnia nie odezwie się daj sobie spokój
![]() A to on poprosił o Twój nr czy jak? Mówił, że zadzwoni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tak, to on poprosił o mój numer. nie chciałam do niego pisać pierwsza, ale to było silniejsze ode mnie. nigdy mi się to nie zdarzyło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I pamietaj nastepnym razem jesli facet poprosi o numer to nie wykonuj pierwsza ruchu. Zawsze tez mógł z grzeczności wziąć. Edytowane przez Katherine345 Czas edycji: 2014-03-12 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem powinnaś teraz sama do niego napisać na fb. Mozliwe też, że spokał jakąś inną dziewczynę.
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A moim zdaniem powinnaś sobie na razie odpuścić.
Gdyby mu zależało to sam by do Ciebie napisał. Tak czasami po prostu bywa. Zapomnisz o nim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znasz autorko piosenkę "Girls just wanna have fun" ? Chłopaki w większości wypadków też wanna have fun. A moim staroświeckim zdaniem to właśnie oni powinni "latać" za nami a nie odwrotnie. Odpuść, bo faktycznie wygląda to na desperację z twojej strony...
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Też tak raz miałam, że tańczyłam trochę z nowopoznanym chłopakiem, wydawał się w porządku, pogadaliśmy trochę i sprawiał wrażenie jakbym mu się bardzo spodobała. Myślałam, że się odezwie i co? Nic. Nie było mowy, żebym wpadła na to by napisać pierwsza :P Tak po prostu bywa. I nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Mógł po prostu stwierdzić po czasie, że nie ma ochoty na znajomość ze mną. A o numer sam prosił. Nie nastawiaj się na to w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.