![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Władysławowo-tak czy nie?Jakoś plaż i nie tylko...
witam,
mam pytanie o Władysławowo jakie tam sa plaze?Bylam kiedys doslownie na chwilke i nie wydawaly mi sie zbyt czyste i dobre jakosciowo,ale bylam no na chwilke tylko.W samym Wladyslaowie domyslam sie,ze jest co robic z dzieciakami bo jest i basen i wesolwe miasteczko jesli dobrze pamietam,ale moze sie myle..Co jest ciekawego we Wladyslawowe by milo spedzic czas i jaka jest jakosc plaz? z gory dziekuje za odp ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Władysławowo-tak czy nie?Jakoś plaż i nie tylko...
Byłam we władku w poprzednią sobote.. to co tam sie dzieje to jest masakra ;/
tlye ludzi ze ja nie wiem jak tam mozna wypoczywac ! na palzy masakra.. nie am gdzie sie rozlozyc.. ale co do czystosci plaz to wg mnie spoczko ![]() pozdr ![]() edit: hmm co jest ciekawego... imprezy imprezy ![]() ![]()
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2008-07-29 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Osobiście polecam Władysławowo jednak nie w sezonietzn. lipiec- sierpień.
Byłam tam w czerwcu. Mało ludzi, plaża prawie pusta. A co do samej plaży to jest ona bardzo szeroka i w miarę czysta nie licząc petów porozrzucanych tu i ówdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
byłam w tamtym roku i byłam bardzo zadowlona. plaża ładna szeroka i czysta. sporo imprez wesołe miasteczko fajna baza wypadowa na hel a nawet do trójmiasta no i dość tanio wg mnie. ja polecam
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje za wszytskie odp ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tak jest basen
![]() lecz jesli wolisz jakies spokojniejsze miejsce z przepiekna plaza - polecam debki, choc tam dzieciaki moga sie bardziej nudzic ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
oo owlasnie ,dziewczyny, a jakas czysta piaszczysta plaza, i przede wyszstkim zeby nie bylo mase ludzi, polecicie cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
deeeeebki
![]() plaża cudowna... kocham ten piasek tam :P ale nie idzi tam do centrum tlyko bardzije po bokach (mozliwy tam jest dojazd samochodem) tam jest cudownie, ludzi nie ma masy, kazdy zmoe sie oddzielic swoim parawane i jest super ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[quote=brzoskwiniowa;83987 71]Byłam we władku w poprzednią sobote.. to co tam sie dzieje to jest masakra ;/
tlye ludzi ze ja nie wiem jak tam mozna wypoczywac ! na palzy masakra.. nie am gdzie sie rozlozyc.. ale co do czystosci plaz to wg mnie spoczko ![]() pozdr ![]() a powiedz mi, gdzie w sezonie nad polskim morzem nie masz tłumów na plaży? a apropo Władysławowa - gorąco polecam!! nie dość że ładna plaża to jeszcze w samej miejscowości jest mnóstwo atrakcji i myśle że we władku nie da się nudzić ![]() ![]() ![]() życze niezapomnianych wakacji! ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
wszedzie ale ja mowie gdzie jest w maire w maire
![]() ![]() poza tym tez uwielbiam wladyslawowo ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie NIE polecam wakacji we Władysławowie. Motłoch,tłumy,korki na ulicach,żeby w ogóle mieć miejsce na plaży to trzeba wyruszyć chyba o 6stej rano albo dla świętego spokoju jechać do innej miejscowości poplażować. Fakt faktem że jest dużo atrakcji,ale chyba lepiej zakwaterować się gdzieś niedaleko (polecam Dębki i Karwię) i odwiedzać Władka dla rozrywki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Byłam we Chłapowie w tym roku (zaraz obok Władka); było świetnie, plaża czysta, piaszczysta, ludzi wcale nie tak dużo. Co prawda rozrywek raczej brak, ale mi zależało na pojechaniu nad morze, a nie imprezowaniu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hej kochane Wizażanki!!
Jadę z przyszłym męzem na wakacje do Władysławowa we wrześniu. Noclegi mamy załatwione i cenowo jestem zadowolona bardzo. Czy we wrześniu zeszłego roku ktoś tam był ? Czy było duzo ludzi? Zdecydowaliśmy się, bo słyszeliśmy, że plaża czysta a także jest to dobre miejsce do wypadów do Trójmiasta oraz na Półwysep Helski. Czy wiecie coś o jakiś rejsach z Władysławowa? Takich godzinnych? I czy jakieś lokale polecacie? Zarówno na obiady jak i wieczorny wypad? Buziaki ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;8448281]Byłam we Chłapowie w tym roku (zaraz obok Władka); było świetnie, plaża czysta, piaszczysta, ludzi wcale nie tak dużo. Co prawda rozrywek raczej brak, ale mi zależało na pojechaniu nad morze, a nie imprezowaniu.
![]() Pod koniec sierpnia jedziemy do Chłapowa ![]() ![]() A gdzie nocowałaś? My mamy zarezerwowany pokój w Pensjonacie Antalya, może rzucił Ci się w oczy albo słyszałaś coś o nim? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko ostrzegam, że wejście do morza jest bardzo kamieniste i dopiero po chwili dochodzisz do piasku (chodzi mi już o samą wodę, mam nadzieję, że zrozumiałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;8490635]Nocowałam na campingu Alexa.
![]() Tylko ostrzegam, że wejście do morza jest bardzo kamieniste i dopiero po chwili dochodzisz do piasku (chodzi mi już o samą wodę, mam nadzieję, że zrozumiałaś ![]() Dzięki,zrozumiałam bez problemu ![]() A może mogłabyś polecić jakieś knajpki w Chłapowie? i ogólnie gdzie warto zajść,a co omijać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Władysławowo
Hej, planuję w tym tygodniu wyjazd na wakacje, co sądzicie o Władysławowie? Macie może namiary na jakieś tanie noclegi blisko morza? Czekam na odp. Buziaczki ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dot.: Władysławowo
Byłam we Władysławowie dwa lata temu. Świetna lokalizacja. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Poszukaj sobie w necie kilka namiarów na nocleg i dzwoń... Ja wczoraj zamawiałam nocleg na przyszły tydzień właśnie we Władysławowie, pierwszy telefon zakończony sukcesem, dokładnie w terminie w jakim chciałam... Zajęło mi to jakieś pół godziny..
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
też za tydzień wyjeżdżam do Władka, ja swój nocleg znalazłam na portalu z zakupami grupowymi - 50% taniej
![]() www.godealla.pl - polecam, często korzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Macie jakies sprawdzone noclegi w odległości od 5 do 10 min piechotą od plaży ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Może nie dziesięć minut ale w miarę blisko
![]() ![]() Edytowane przez r4zor92 Czas edycji: 2013-07-29 o 17:52 Powód: cena |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A ile mniej więcej było do morza piechotą ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ja mam nocleg ok 11 minut tyle wynika z mapki na portalu noclegowym
60 zł osoba dorosła - może nie najtaniej ale ogród duży i piękny, oczko wodne duże, no i fajne miejsce zadaszone z betonowym grillem, dla dzieci trampolina, plac zabaw dla większych i mniejszych, autka na prąd już nie moge się doczekać ![]() zapowiadają na week mega upały więc zaczenie się plażowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Władysławowo- Wakacje
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Władysławowo- Wakacje
Byłam akurat w ubiegłym roku przypadkiem tydzień w połowie czerwca we Władku i parę dni było naprawdę upalnych
![]() na + mało ludzi (w porównaniu do sezonu) większość sklepików/knajpek jeszcze nieczynna (dopiero przygotowują się do sezonu) na - brak typowo wakacyjnej atmosfery, jednak czerwiec we władysławowie nie ma nawet co się równać do sezonu w sezonie miasteczko żyje do późnych godzin nocnych, w czerwcu po zmroku życie umiera średnia wieku w czerwcu 50+ średnia wieku w sezonie 20 lat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie Władek właśnie przed/po sezonie jest kuszący, w trakcie odpada bo wszędzie dzikie tłumy. A pogoda to wiadomo, jak to nad naszym morzem, zależy jak trafisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Myślę,że na pewno warto,tylko rzeczywiście na początku czerwca niewiele się tam dzieje. To miasto tak naprawdę żyje od 1 lipca do 31 sierpnia, wiem bo jestem tam co roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.