|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Koniec związku i poznanie nowego faceta
2tyg temu zakończyłam swój 5 letni związek. Z mojej strony uczucie po prostu wygasło, bardziej przeistoczyło się w przyzwyczajenie. Już od dłuższego czasu zastanawiałam się nad sensem naszego związku. Wiele rzeczy mi w nim nie odpowiadało. Gdy zaczęliśmy być razem mieliśmy po 16 lat. Wszystko było fajnie, młodzieńcza miłość. Ale z czasem zwątpiłam w to, że w ogóle do siebie pasujemy. Ja pełna energii, rozgadana, On cichy, najchętniej czas spędzałby w domu przez tv. To nie jedyny powód rozstania, ale nie o tym wątek. Nie chcąc krzywdzić partnera po prostu rozstałam się z nim. Myślę, że to była dobra decyzja ponieważ nie odczuwam nawet tęsknoty. Tydzień temu poznałam kogoś. Dobrze nam się ze sobą rozmawia. Chcemy się w najbliższym czasie spotkać. No i właśnie. Mam lekkie wyrzuty sumienia przez to, gdy pomyślę, że mój były partner jest załamany zakończeniem związku, a ja już mam zamiar się umawiać z kimś innym. Nie wiem co zrobić? Czy to nie za wcześnie? Czy nie zachowuję się nie fair? Z drugiej strony myślę sobie, że to tylko spotkanie, że nie oznacza ono od razu nowego związku.. Sama nie wiem czy dobrze zrobię, jak się z Nim spotkam, dlatego proszę Was o jakieś rady..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec związku i poznanie nowego faceta
Cytat:
Nie mówię, że masz teraz 10 lat pościć oczywiście ![]() ![]() W każdym bądź razie życzę szczęścia na nowej drodze życia i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zuch dziewczyna ![]() nie czuj się winna, nie masz powodu, ale bądź dyskretna i ostrożna - to dopiero początki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Z Twojej strony związek zakończył się wczesniej niż dwa tygodnie temu, teraz zakończyłaś go "oficjalnie", dlatego nie widzę nic złego w tym, że chcesz się spotkać z kimś.
Jeśli masz kontakt z eks lub macie wspólnych znajomych i nie chcesz go ranić, nie rozgłaszaj, że zaczynasz się umawiać z innymi, chwilowo zachowaj to dla siebie, do momentu, aż eks nie upora się z uczuciami i emocjami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;45794344]Z Twojej strony związek zakończył się wczesniej niż dwa tygodnie temu, teraz zakończyłaś go "oficjalnie", dlatego nie widzę nic złego w tym, że chcesz się spotkać z kimś.
Jeśli masz kontakt z eks lub macie wspólnych znajomych i nie chcesz go ranić, nie rozgłaszaj, że zaczynasz się umawiać z innymi, chwilowo zachowaj to dla siebie, do momentu, aż eks nie upora się z uczuciami i emocjami.[/QUOTE] Dokładnie. Nie oceniaj siebie krytycznie, nie mamy wpływu na to kiedy kogoś nowego poznamy. Liczy się fakt, że już po zakończeniu związku się spotykacie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
historia podobna do mojej. tyle, że ja z "nowym" zaczęłam się spotykać po miesiącu od rozstania z ex. mnie tam sumienie nie gryzło, ale też na pierwszych randkach się nie obściskiwałam. daj sobie czas na poznanie drugiej osoby i ciesz się z tych randek (początki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.