|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy dam radę wyszczuplić uda do lata?
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Obecnie ważę 71kg przy wzroście 176cm. W ostatnim czasie schudłam 4kg, ale chciałabym wziąć się za siebie na tyle żeby do wakacji uzyskać wymarzoną sylwetkę ![]() ![]()
3.06.2010 ![]() Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2014-04-09 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy dam radę wyszczuplić uda do lata?
Próbowałaś w ogóle już jakichś treningów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
próbowałam ćwiczyć Skalpel z Chodakowską, ale nie jestem pewna czy to pomoże na uda? Zależy mi na podpowiedziach na co konkretnie zwrócić uwagę w celu zrzucenia tłuszczu z ud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O matko obudzily sie 3 miesiace przed latem i w tym czasie chca wyrzeźbić sobie sylwetke na modelke... masakra, trzeba bylo wczesniej o tym pomyslec. W 3 miesiace cudow nie zdzialasz.
Jesli chcesz schudnac to bez cardio sie nie obejdzie i nie schudniesz tylko z ud, bo chudnie sie z calosci, a z ud akurat na koncu ![]() Powodzenia
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- A jeśli chodzi o ćwiczenia, cardio jest najlepsze na spalenie tkanki tłuszczowej, ale jak napisała koleżanka wyżej z ud niestety ciężko jest zrzucić cokolwiek. Ja odżywiam się zdrowo i ćwiczę od półtora miesiąca- z Ewą Chodakowską, Mel B. Po miesiącu na wadze- 4 kilogramy, talia- 5, pępek- 5, biodra- 5, udo- 2,5 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na obiad lubię pierść z kurczaka i kalafior/brokuł, czasem z kaszą gryczaną. Kolacja to twaróg lub wędzona makrela. Najczęściej tak to wygląda. Często jem też kiszoną kapustę. Czy to wystarczy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A, jeśli masz problem z żylakami, omiń to miejsce przy nakładaniu serum i owijaniu folią, ponadto nie stosuj masek rozgrzewających. Na nic nie chorujesz? Typu zapalenie żył, niewydolność nerek? Bo wówczas nie można robić takich zabiegów
![]() Jeśli chodzi o serum to najlepsze by było jakieś wyszczuplające, musisz poszukać, bo mi akurat ostatnio nie wpadło w ręce nic godnego uwagi ![]() ![]() Prawidłowa dieta powinna opierać się na regularnych posiłkach, należy dostarczać organizmowi witaminy, zdrowe tłuszcze. Jeść wszystkie owoce, warzywa, chude mięso, ryby, chudy nabiał- sery, serwatki, maślanki, twarogi, produkty pełnoziarniste- chleb, ryż, makaron, kasza gryczana, oliwa z oliwek, orzechy. Przy cellulicie ponadto wskazane jest spożywanie cebuli, czosnku, chrzanu, świeżych ziół. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- No i oczywiście minimum 2,5 litra wody dziennie- około 0,5 litra wyparowuje przez skórę a 2 wydalane są z moczem, należy więc tę ilość uzupełniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
La Moderatoiure
|
3 miesiące to mało na szczupłą, zdrową sylwetkę, ale zawsze osiągniesz jakieś efekty jeśli tylko będziesz regularnie ćwiczyć (czyt. sumiennie zapierdzielać w pocie czoła) i zaczniesz zdrowo (czyt. racjonalnie) się odżywiać.
Piszę bo sama ćwiczę już 3,5 miesiąca, a sylwetkę wyjściową miałam trochę lepszą od Twojej (jestem niższa 168cm i ważyłam 57 kg). I moją wymarzona sylwetkę mam nadzieję osiągnąć po roku regularnych ćwiczeń i zdrowego odżywiania. Rozumiem, że Ty chcesz tylko ją poprawić ![]() ![]() Co do serum, ja lubię to od Eveline 3D (miętowe opakowanie) u mnie daje fajne efekty w połączeniu z ćwiczeniami. Pozdrawiam! Edit: a uda najbardziej poleciały mi po skakance, ale na to trzeba co najmniej miesiąc.
Edytowane przez La Monica Czas edycji: 2014-03-14 o 09:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mi w miesiąc poszło 5cm ud. Miałam 60cm w obwodzie a po równym miesiącu -5 cm więc jak tak dalej pójdzie to rewelacja jak dla mnie. Z tym że ściśle trzymam się diety, jem 4 posilki co 3 godziny, kolacja uboga, jogurcik, serek wiejski, o 18
![]() Co do ćwiczeń to 1,5godziny dziennie. Skakanka 2000razy, schodzi ok 30 min, później 15 minutowe cardio z Mel B, potem pośladki z mel B lub Pośladki i Uda z Natalią Gacką. Po tym jeszcze brzuch z Natalią Gacką I rozciąganie z Mel B. Wszystkie filmiki są na Youtubie, gorąco polecam, na mnie taki trening świetnie działa, najbardziej mi z nóg leci. Do tego 3razy dziennie wsmarowywuję Balsam Eveline redukujący cellulits i tkankę tłuszczową, bardzo chłodzący, a przed spaniem godzinę kiedy już go wsmaruję to owijam uda folią spożywczą na godzinę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Biegaj! To świetnie działa na uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
[reklama]
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2014-03-18 o 12:19 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.