![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię MARZEC Refectocil, cien Lily Lolo , Tony Moly, Paletka Catrice nude.
ZAMKNIETY WATEK
GARŚĆ ZASAD: 1.Przedmioty wysyłamy listem poleconym ekonomicznym ewentualnie priorytetowym gdy zależy nam na szybkiej dostawie badz produkty tego wymagaja. Absolutnie nie uznaje listu zwyklego. 2.Jeżeli mimo ustalen wysyłka nastapi listem zwyklym i nie dojdzie to nie ponosze za to odpowiedzialnosci,dlatego poprosze Cie o zwrot produktow ktore wyslalam do Ciebie albo doslanie nowych. Wystawiam neutrala / negatywa. 3.Nie ponosze odpowiedzialnosci za zle zabezpieczenie przedmiotow - gdy produkty beda uszkodzone, rozsypane albo nie dotra w calosci bo np. zwykla koperta sie porwala albo dlatego ze cos bylo zle zamkniete, czy dodatkowo nie podklejone to z uwagi na powyzsze poprosze Cie o doslanie innych kosmetykow albo zwrot moich. Wystawiam neutrala /negatywa. 4. Ja odpisuje u Ciebie, Ty odpisujesz u mnie. 5.Na zyczenie moge podeslac zdjecie konkretnego kosmetyku/ kosmetykow, by zobrazowac jego stan i zakres zuzycia ![]() 6.Wolalabym, aby wymieniane kosmetyki przedstawialy lacznie podobna wartosc cenowa. 7.Nie odmieniam sie. 8. Kolor czerwony oznacza, że dana rzecz została wymienona Nowa lista produktów do wymiany ![]() I. Pielęgnacja twarzy i ciała: 4. Moge zrobic spora odlewke kremu pod oczy liftigujacego z opuncja figowa , daktylami i wit a i e - APIS ( dla salonow kosmetycznych). (Produkt jest swietny sama go uzywam, ale ma az 100 ml nie jestem w stanie go zuzyc) 5. Odlewka lecytyny sojowej (zrob sobie krem). 7.Płyn micelarny TOŁPA - dermo face Physio - Uzyty raz.Dobre ponad 3/4 opakowania 75 ml. 9. Krem Noni Care Daily Face Cream - "Garden of Eden" - 4 nowe probki po 3 ml. 10. Delia Henna Cream - grafitowa. Uzyta z dwa razy. 11. Ziaja Sopot Sun - SPF 50 + - 125 ml. Uzyta doslownie 3 razy. 12. Tonik Benzacne - zostalo wiecej jak polowa opakowania. Makijaz: 2. Zalotka Inter Vion (nowa w opakowaniu), 3.Essence - puder pogrubiajacy rzesy - nowy w opakowaniu, 5.Odsypka rozu mineralnego Lily Lolo - oh lala, 7. Tusze Eveline Million Calories - nowy, 8.Tusz do rzes Wibo Growing Lashes - nowy 9. Henna Refectocil - natur braun - raz uzyta. Kartonowe opakowanie, 10. Tony Moly - BB Cream - Dear me Petite Cotton. UZyty zaledwie 3 razy, 11. Korektor roll on z kofeina - Rival de Loop. Uzyty kilka razy. Cienie: 1. Maybelline Eye Studio - 10 Pink Passion(nowy), 2. Cien mineralny Lily Lolo - Vanilla Shmmer (nowy), 3. Essence - Sun Club - long beach - paletka 8 cieni (nowa), 4.Paletka Catrice - ABsolute nude 0 kilka razy zuzyta, 5. Cien Max Factor - Max Effect - odcien graftowy, ciemnoszary. Nowy. 4.INGLOT ( Freedom system): 1. Odcien 344 (matte) (raz uzyty), 2. Odcien 358 (matte) raz uzyty) Usta: 1. Pomadka NYX - odcien Honey. Raz uzyta. Włosy: 2. Moge zrobic odlewke do polowy opakowania - NaturVital, Hair Loss Mask (Maseczka do włosów osłabionych i skłonnych do wypadania) 4. Lbiotica Biovax - Maska do włosów blond - nowa saszetka 20 ml. 5. Kosmed - nafta kosmetyczna z mikroelementami - została połowa opakowania. Z uwagi na to, ze nafta jest tlusta troche zetarla sie data waznosci, ale na moje oko termin przydatnosci przypada na 02.2016 r. 6. Green Pharmacy - Eliksir ziolowy do wlosow w sprayu - zostalo 3/4 opakowania. 7.Alterra - Szampon z Granatem i Aloesem - bez silikonow, parabenow etc.-Uzyty z 3 razy. 8.Olejek Khadi Amla przeciw wypadaniu wlosow - odlewka do ok. 50 ml. Czym mozna mnie kusić? ![]() 1. Kosmetykami mineralnymi dla jasnej karnacji, lecz nie najasniejszej : korektory, roze, cienie do powiek, bronzery, rozswietlacze, podklady (cieple odcienie), 2. Z konkretow poszukuje rozswietlajacego/bazowego cienia do powiek najlepiej firmy La Rosa, 3. Pedzelek do blendowania cieni ( z tych wiekszych kulek albo skosnych). Najlepej bdellum tools , Zoeva, Maestro. Za drogeryjne typu Essence etc. dziekuje. 6. Savon Noir (najlpiej z Laorient) - czarne mydlo. 7.Mydelko Allepo, 8. Odzywka lub maska Garnier 3 olejki - w kazdej ilosci, 9.Płyn micelarny Tołpa ale tylko do cery naczynkowej. 10.Lakierów Essie, 13.Próbki perfum badz we flakonie Bulgari BLV II, 14. Waciki ![]() 15. Maseczki badz rozne kosmetyki "Jadwigi". 16.Khadi - Henna Cassia. 17. Clinique - roz rozsweitlajacy tzw. maczek. Peony, Amaryllis albo inny odpowiedni do jasnej karnacji. 18. Tusz Max Factor Masterpeace Max - moze byc uzywany, ale niewiele razy. Poza watkiem mam sporo mineralow:cieni i inne, polproduktow, rowniez rozne rodzaje soli do kapieli (karnalitowa, z morza martwego, szlam ciechonski, borowine) m.in. z Bingo SPa. Moge dorzucic, gdy na czyms szczegolnie mi zalezy ![]()
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2014-05-28 o 11:43 Powód: Dostawa kosmetykow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię mleczko jedwabne do wlosow z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatmen
zapraszam do siebie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię mleczko jedwabne do wlosow z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatmen
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za 3. Beauty Formulas - wax miód gleboko odżywiajacy wosk do wlosow 150 ml. Opakowanie jest nowe i cale ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3. Beauty Formulas - wax miód gleboko odżywiajacy wosk do wlosow 150 ml. Opakowanie jest nowe i cale. cos umnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za 1,3, i 5 ?
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Również nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- U Ciebie interesuje mnie jeydnie płyn micerlarny i na niego mogłabym się wymienic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
a moze interesowalby Cie nowy peeling cukrowy do ciała, balsamy do ciała lub baza pod cienie do powiek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Przepraszam, rzeczywiscie pominelam Cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety za imperialki nic nie widzę.Dzielę się nimi niechętnie bo to moi ulubieńcy
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A które dokładnie liposomy Ciebie interesują, bo w wątku mam 3 rodzaje?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie u Ciebie tak jak pisałam Beauty Formulas - wax miód gleboko odżywiajacy wosk do wlosow 150 ml. Opakowanie jest nowe i cale.
Nie wiem, czy można liposomy mieszac.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Mleczko jedwabne do włosów z keratyną BU - niewielki ubytek, doslownie dwa razy uzyte. Mleczko jest swieze.
3. Beauty Formulas - wax miód gleboko odżywiajacy wosk do wlosow 150 ml. Opakowanie jest nowe i cale. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
coś za serum lemon? Sporo naturalnej pielęgnacji mam poza wątkiem więc może masz jakieś marzenia oprócz kallosa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Pisałaś u mnie, możesz mi dac jakieś linki do kolorku różu i cieni revlonu bo w necie każdy jest inaczej opisany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
witam
![]() byłabym zainteresowana mleczkiem z keratyną ![]() i jak najbardziej innymi rzeczami naturalnymi na dzień dzisiejszy hydrolat mam, ale byłabym zainteresowana na pewno żelem hialuronowym - jaką masz pojemność? masz jakieś masełka do twarzy, glinki? byłabym najbardziej zainteresowana produktami gotowymi, jak zestawy z BU czy jednoskładnikowe np. masła, oleje i takie które mają dużą pojemność, nie odleweczki raczej to czekam na info! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
dziękuje za szczegóły
![]() właściwie to byłabym zainteresowana wszystkim co napisałaś czyli mleczko jedwabne, żel hial., olejek kokos i macerat march. ale w związku w tym że część rzeczy jest używana więc opakowanie nie są pełnowymiarowe to mogłabym oddać tylko jedną szmineczkę myślę że wartość będzie wtedy równa ![]() czekam na info od Ciebie, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej,
dziękuję,ale nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię mleczko jedwabne z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatment
Czy coś u mnie za:
1. Mleczko jedwabne do włosów z keratyną BU - niewielki ubytek, doslownie dwa razy uzyte. Mleczko jest swieze. 7.Opakowanie na puder sypki z BU - nowe,nieuzywane.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię mleczko jedwabne z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatment
Paletka rozświetlaczy jest na razie zarezerwowana, ale mogę wymienic ten podkład ELF na Triacneal i pudełko na puder (to jest takie z sitkiem?)
![]() Co Ty na to? ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Paletka rozświetlaczy się zwolniła, czy wymieniłabyś ją za meczko do włosów z BU? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
moge wymienic ten podklad
![]() Mleczko jedwabne do włosów z keratyną BU - niewielki ubytek, doslownie dwa razy uzyte. Mleczko jest swieze. Co to za mleczko? Co robi? Z BU czyli rozumiem sklad jest ok? interesuja mnie tylko naturalne kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.