|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wrocław i Poczta Polska
Jak wiemy jest strajk na Poczcie. Czekam na pilną przesyłkę, najpóźniej w sobote musiałabym już ja dostać. Paczka została wysłana z nie az tak odległej miejscowości w poniedziałek rano, wiec można załozyc, ze dotarla do Wroclawia, tylko gdzieś ugrzęzła. Liczę, ze mogłabym ją odebrac osobiście. Zatem czy któraś z Was orientuje się jak dokładnie dziala instytujca Poczty? Znaczy przychodzi transport przesyłek i... Trafia zdaje sie do rozdzielni: jest jedna czy kilka w mieście? Czy na poczcie mając numer nadania przesylki są w stanie ją zlokalizować? Byłam na poczcie na Powstańców Śląskich (mieści sie w takim olbrzymim budynku), bo zdaje sie to "moja" poczta (mieszkam niedaleko na Kamiennej), ale na moje nazwisko nic nie było. Jakieś pomysły co mogę zrobic, gdzie się udać w poszukiwaniu przesylki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrocław i Poczta Polska
Chyba powinnaś udac się jeszcze raz na "swoją" pocztę i tam zapytac, możliwe że skieruję Cie na którąś z rozdzielni (są 2 albo więcej). życzę powodzenia i cierpliwości
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie na każdej poczcie we Wrocławiu jest strajk.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj dostalam przesylke (a moja poczta we wtorek strajkowala)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to ponoć strajkują nie tyle poczty, co sortownie i transport.
Moja poczta przyjmuje listy i paczki - i leżą, bo nikt ich nie odbiera ![]() Zła jestem, bo czekam na trzy paczki - gdyby poczty ich nie przyjęły, to wzięłabym kuriera - a tak to gdieś leżą, a ja czekam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.