|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
seks,a antykoncepcja
Przeczytałam ciekawy artukuł i chciałam sę dowiedzieć co myslicie o tych analizach.
Cytat:
http://kobieta.wp.pl/kat,26353,title...wiadomosc.html
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: seks,a antykoncepcja
Nie wiem, u mnie prawie każda znajoma ma plaster a moja matka daaawno dawno temu miała już ten słynny pierścień.
O poronieniu związanym z braniem tabletek pierwsze słyszę. Jakieś takie te badania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Beznadziejny artykuł. Reklamują hormony, jakby to były cukiereczki dla każdego. I jacy ci Polacy nienowocześni- gumki stosują, a fee.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
ma zielone pojęcie
|
Ten artykuł to żenada.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ze niby prezerwatywa nie chroni? Zart! Jezeli chodzi o tabletki antykoncepcyjne tudzież plastry, ok, fajnie, tylko nie dla każdej kobiety jest to odpowiednia metoda, moze tego nie tolerowac, a z 2 strony ciekawe jest to, ze PAN DOKTOR nie wspomina o negatywnych skutkach stosowania antykoncepcji hormonalnej... o smiertelnych skutkach tego specywiku: RAKU. Znam juz 15 osob, ktore stosowaly plastry i sa chore na nowotwór zlośliwy a czesc z nich juz nie zyje. Niedawno zmarla moja kolezanka, stosowala przez 15 lat antykoncepcje hormonalna, z przerwani tak jak lekarz kazał, wykonywała badania i niestety... teraz juz nie ma jej na tym swiecie.
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Studiuje medycyne, i pare rzeczy nam ginekolodzy mowili ... jest to stwierdzone co do raka piersi ze za duza dawka hormonow, ktore sa stosowane w antykoncepcji powoduje nieprawidlowosci w obrebie rozwoju komorek nowotworowych. Wiekszosc z tych osob dowiedzialo sie od lekarza ze jednak to przez dlugotrwala antykoncepcje, oczywiscie mozemy polemizowac ze nie ma to wplywu i jedynie zrzadzenie losu powoduje zachorowanie na nowotwor u podanej grupy kobiet, czy tez tlumaczac to przystosowaniem genetycznym danego czlowieka
![]()
Ohne Musik wäre das Leben ein Irrtum. Edytowane przez LilyJo Czas edycji: 2014-03-23 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młodzi Polacy to nie wiedzą nic o zacofanej antykoncepcji i o nowoczesnej też. ![]() Lekarz nigdy nie będzie zachęcał do prezerwatyw, bo pacjentka hormonalna to pacjentka dochodowa. Wraca po recepty i szafa gra. Tabletki wypisywane na oko, bez badań, niektóre kobiety to nawet nie powinny ich łykać. Wyniki analizy to dziwne jakieś, bo te niby nowoczesne metody, o których nikt nie wie to już dawno popularne są. Pan doktor chyba wybudził się ze snu zimowego i nadrabia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dokładnie... Przychodzi regularnie co miesiac albo kilka po recepte i lekarz wypisuje tabletki albo cos innego. najlepsze jest to, ze nie proponuje nawet! badan ani nie pyta o stan zdrowia, tylko tasmowka, jednej wypisze, drugiej, trzeciej i tak cały czas...
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tabletki są reklamowane, bo ginekolodzy mają z tego pieniądze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.