|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
rady dla faceta
Specjalnie załozylem konto tutaj po przeczytaniu tego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747704&page=24 Z autorem łączy mnie lekko doświadczenie, czyli żadne, zakładam ze jego jak i mój tatuś nie byli zbyt wylewni w tego typu sprawach, dzieki bogu nie jestem aż tak fundamentalny jak tamten pan W każdym razie, zauwazyłem pewne luki w mojej wiedzy dlatego pomyslałem ze zapytam, to tak na początek 1. jak wyczuć czy dziewczyna jest nastawiona na koleżeństwo czy związek 2. przytulanie, w dobrym stylu czy nie, tak znienacka sam bym tego nigdy nie zrobił, dlaczego? empatycznie czuje ze to byłoby niekomfortowe dla drugiej strony 3. randka czy spotkanie, jak uzywac, randka brzmi formalnie wiem, jestem gotów na wiadro pomyj z waszej strony, ale hej, ja chce sie zmienić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: rady dla faceta
Cytat:
![]() Zacznę od najłatwiejszego. Ja wolę termin spotkanie, aczkolwiek randka musi paść chociaż raz, bym wiedziała, że to randka. Bo randka jest spotkaniem, ale nie każde spotkanie randką, czaisz bazę? Przytulanie tak, ale nie na przywitanie na pierwszej randce. EWENTUALNIE na jej koniec, jeśli nie wylądujecie gdzie indziej. Bo jak macie się pożegnać? Serwus, strzała, żółwik, siema, nara, podać - boru liściasty - rękę? To widać. Czy odpisuje Ci na smsy i jak często, jak pisze, co mówi, często z małych uwag można wiele wyciągnąć. Zawsze możesz grać w otwarte karty i zapytać wprost, czy umówi się z Tobą na randkę. Zresztą jeśli dziewczyna np. umawia się z Tobą w piątek, po spotkaniu pisze smsy, w sobotę chętnie się zgadza gdzieś iść, to sprawa jasna. Trzeba obserwować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A ja radzę, żebyś popracował nad poczuciem własnej wartości, dzięki czemu nie będziesz tak przerażony perspektywą odrzucenia. Nie ta to inna. Świat się nie zawali jeśli dziewczyna odmówi randki, serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dobra rada, walcze z tym ale idzie jak idzie
żegnam sie tak jak napisałas, nie umiem inaczej, nigdy tak nie robilem z nikim wiec nie jest to dla mnie oczywiste ani naturalne, brak obycia wychodzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.