|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z koleżanką
Witam mam problem z koleżanką więc przejdę do sedna chodzę do 2 klasy technikum ona do liceum jesteśmy tego samego rocznika czyli 96 ona kiedyś z koleżankami biła mi brawo na wf bo graliśmy w siatkę i także pytała o numer do mnie kolegów z mojej klasy w pierwszej klasie dowiedziałem się dopiero o tym w 2 klasie więc za późno ona ma chłopaka więc napisałem do niej na fb że chciałbym ją poznać ale ona odpisała mi że nie szuka nowej znajomości na drugi dzień ona szła na korytarzem i po patrzyła się na mnie i uśmiechała się do mnie. Potem kilka dni temu widziałem ją na mieście i też się uśmiechnęła do mnie i jeszcze fryzurę poprawiała. Więc moje pytanie brzmi jak do niej zagadać jestem trochę nieśmiały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
and cigarettes
|
Dot.: Problem z koleżanką
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie chce cię poznać. Przecież ci to powiedziała. To, że ktoś się uśmiecha, jest miły czy klaszcze nic nie oznacza.
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Widzisz to co chcesz widzieć. Ty już zagadałeś do niej na fb, a ona dała Ci jasno do zrozumienia co sądzi o Waszej ewentualnej znajomości. Odpuść sobie.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To,że się uśmiechnęła to naprawdę jeszcze nic nie znaczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
To byl usmiech w stylu "splawilam cie, ale jestes spoko koles i nic do ciebie nie mam"
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.