|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wypadające włosy.
Od pół roku strasznie wypadają mi włosy (naprawde dużo)dodam że rok czasu karmie dziecko piersią
Czy ktoś miał podobny problem .Pomocy! Edytowane przez Marisa Czas edycji: 2005-09-29 o 08:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy.
Probowalas pic herbatke ze skrzypu polnego? Polecam rowniez kapsulki ze skrzypem i witaminami z serii Zdrowit lub Dromin.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy.
Marisa możesz również skorzystać z wyszukiwarki, ten temat często się powtarza. Przydatne moga się okazać szampony lecznicze np. Dermena, odżywki np.Seboradin, Wax czy ampułki. I oczywiście łykanie witamin
Ja niestety też mam taki problem ale staram się go zwalczać
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Też miałam ten problem, moje długie jeszcze wtedy włosy wypadały garściami, najgorzej było przy ich rozczesywaniu. Ale poradziłam sobie z tym problemem. Odzywka Seboradin, naprawdę pomaga. Zużyłam chyba wtedy ze dwie buteleczki. Fakt jest faktem, troche to śmierdzi podczas uzycia ale dla efektów warto, naprawdę! A teraz już od dłuższego czasu z włosami nie mam najmniejszych problemów. Przestały wypadać a Seboradin dodatkowo je wzmocnił
) Aha, butelka chyba 200ml kosztuje w granicach 14zł więc majatek to nie jest, a naprawdę się opłaca. Można dobrać sobie jeszcze szampon do tego, ale mnie wystarczyła sama odżywka. Rewelacja!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Ja niestety też mam taki problem ale staram się go zwalczać
) Aha, butelka chyba 200ml kosztuje w granicach 14zł więc majatek to nie jest, a naprawdę się opłaca. Można dobrać sobie jeszcze szampon do tego, ale mnie wystarczyła sama odżywka. Rewelacja!!!