![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***RÓŻNOŚCI*** u Basi39
Nieaktualne.
Wymienione: Avene Cleanance K. Poj. 40 ml, użyte 3 razy - Nikita-v Avon Glazewear, błyszczyk do ust - Nikita-v Clinique High Impact Mascara – Nikita-v Vichy - Novadiol Nuit - Nikita-v Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-07-26 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***RÓŻNOŚCI*** u Basi39
Cytat:
Patrzę równiez z zaciekawieniem na ten Twój podkład ![]() Chyba, że on jest ciemny, to nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no więc tak... podkład w 4 stopniowej skali jaki mają te podkłady jest na drugim miejscu ( od najasniejszego zaczynając)
szczerze mówiąc przy mojej bardzo jasnej karnacji jest dla mnie za ciemny Jestem zainteresowana wymianą...a jesli miałabym jeszcze czegoś szukać u Ciebie, to interesuje mnie jeszcze mascara (Clinique High Impact Mascara ) albo Avon Glazewear i może jakieś zrobione próbki kremów z filtrami bo przymierzam się do zmiany.. a po doświadczeniu z Antkiem... wole nie ryzykować kupna w ciemno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nikita
Ja mam raczej normalną karnację, nie bladą, nie ciemną, taką lekko oliwkową, to jest szansa, że byłby dobry ![]() Z chęcią przygarnę i podkład, tylko napisz jak widzisz wymiankę, bo jeśli chodzi o Avon Glazewear to nie ma problemu, próbeczki też porobić mogę, też nie ma problemu, tylko żeby Tobie to się opłaciło jeśli chodzi o równowartośc. Mascarę dorzucę jako gratis, bo tak jak napisałam nie mam pewności ile jej zostało, a nie chciałabym wprowadzać nikogo w bład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Basiu - swoją drogą bardzo mi się podoba to imie
![]() ja bym chciała Vichy, Avene błyszczyk i ten tusz - bo po przemyśleniu sprawy z Loreala jednak rezygnuje i jakieś próbeczki ![]() w zamian wyślę ci podkład, Iwostin i effaclar a co do tych nierównych kosztów to może coś znajdziesz jeszcze u siebie czego nie wystawiłas na kiermaszu... albo porobisz mijakies próbeczki... głównie własnie interesują mnie filtry, kwasy, retinoidy i wszytsko co z witaminą c ![]() ![]() co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę też dołożyc (na wypróbowanie starczy) Diacneal no i jeszcze może coś wyszperam z wymienionych przez Ciebie rzeczy. A co z Avene Cleanance K nie jesteś zainteresowana? Za podkład nic u mnie nie znajdziesz? Robisz serum z wit. C domowej roboty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ale ze mnie gapa.. jeszcze raz:
interesuje mnie - Vichy -Avene Cleanance K - Błyszczyk Avonu a wysle tobie - podkład -effaclar - iwostin Tak napisałam ze wszytsko się pomieszało ![]() Co do Antków próbowałam tylko Antheliosa XL 60+ i strasznie mnie wysypało.. myslałam o dzieciaczku...wieć jesli masz próbeczke to jestem chętna.. a filtrów Avene nie próbowałam nigdy...ale chętnie wypróbuje ![]() Przymierzam się do robienia serum...ale ciągle mam wątpliwości czego i ile wiec odkładam to z dnia na dzien ![]() ale moze coś masz zachomikowanego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Acha
![]() ![]() To ja wysyłam Tobie - Vichy - Avene Cleanance K - Błyszczyk Avonu oraz próbeczki: Avene krem z ultra wysoka ochrona przeciwsłoneczną 50+ Avene Emulsja z ultra wysoką ochroną przeciwsłoneczną 50+ Avene mleczko z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną (z dzieciaczkiem) 40+ Avene mleczko z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną 50+ Diacneal na wypróbowanie Avene Hydrance Optimale - tubeczka w kartoniku 5 ml, bo widze, że szukasz oraz tę mascarę Clinique a jak wyszperam coś jeszcze z Twojej listy to jeszcze coś dorzucę ![]() Czy tak będzie ok w zamian za: - podkład -effaclar - iwostin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Basiu.. ja się ma tym kompletnie nie znam, bo to moja dopiero druga wymiana
![]() Dorzucisz co będziesz uważała za słuszne ![]() ![]() wiesz co używam ![]() ![]() Pozdrawiam aaaa i co wymiana na PW adresów? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Acha z Antków mam Antheliosa XL Aqua-Lait - też mogę zrobic próbeczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
ArtDeco Camuflage Cream nr 1 – niewielki ubytek widoczny na fotce.
Chodzil mi ostatnio po glowie, bo moj odcien zrobil sie juz za ciemny dla mnie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
An błyszczyk Avonu znajduje się na liście wymienionych.
Natomiast za pomadkę i konturówkę Sephory nie znalazłam nic dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko active c to ja potrzebuje tylko ten w wersji pod oczy. Wiem, że niektórzy używają tego kremu do twarzy również pod oczy, ale ja nie mogę, mam strasznie wrażliwe ślepka.
A komuflarz to już ten co mam jest dla mnie za ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
lipiec na maksa!!! :)
|
czesc, znajdziesz cos za ampulki L'oreala?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
noseknosek
Czy ta odżywka ZeroFrizz, raz użyta - to jest taka jak tu: http://www.balticcompany.pl/index.ph...%26idCnt%3D383 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.