|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie chodzicie na saunę w Zielonej Górze?
Witam
Gdzie i kiedy chodzicie na saunę w ZG? Ja od kilku dni do CRS koło 12, i do Dany koło 13.00. Wiem że wiele kobiet ma z tym problem ale ja osobiście chodzę na saunę nago. Niedawno się tu przeprowadziłam i w rodzinnym mieście gdy byłam nago to się ludzie gapili a nawet robili uwagi. Tu jest fajnie, nikt się nie gapi i nawet z facetami można pogadać na luzie. Ale do sedna. Prawie nie spotykam kobiet na saunie, a już nago to tylko raz. Dajcie znać o której godzinie i gdzie chodzicie. Druga sprawa to Dana, tam 3/4 chodzi o zgrozo w kostiumach, a na drzwiach pisze nie chodzić nago, ale jak gadałam z panią to mi wytłumaczyła że nie chodzi o siedzenie w saunie, ale o chodzenie po kompleksie saun. Tak czy inaczej źle czuje się siedząc w saunie nago gdy są sami tzw tekstylni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie chodzicie na saunę w Zielonej Górze?
I tak codziennie lecisz najpierw do CRS a potem do Dany?
![]() p.s Dana to już teraz hotel Wellstreet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W tym tygodniu tylko. Tak normalnie to chodzę 2 razy w tygodniu, i czasem tylko CRS, a czasem tylko Dana, zależy jak mam ochotę i ile mam czasu. I w pozostałe tygodnie koło 17-18 zaczynam turne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na forum jest kilka osób z ZG, ale chyba średnio sie udzielaja więc lepiej idz na np. forum lokalne na gazecie i tam zapytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Szkoda, pisałam już na ogólnych forach ale tam same zboki robią komentarze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.