|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
złaman nos ; /
wiem trochę złe forum wybrałam,
mam do was pytanie , mój brat został pobity wylądował w szpitalu i po tomografie stwierdzili ze ma złamany nos, niestety lekarz na dyżurze nic więcej nam nie powiedział mamy czekać na konsultację z innym lekarzem w poniedziałek. objawy to podbite jedno oko na skutek uderzenia ale w dodatku opuchnięte jedno i drugie, opuchnięty nos , po uderzeniu krwotok z nosa średnio obfity, poza tym nie ma nudności, wymiotów , boli go przy dotykaniu, ruszaniu. a i w dodatku to jedno oko ucieka mu do środka, do wewnętrznego kącika. i chciałabym wiedzieć czy może operacyjnie mu nastawią ten nos , może sam się zrośnie ? proszę o odpowiedzi , serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: złaman nos ; /
Hm, skoro ma złamany nos, to dziwne, że od razu nie zatrzymali go w szpitalu na operację.
Dobrze by było, gdyby tę operację miał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pytaj lekarza. albo powinni nastawic albo operacyjnie.
ja po zlamaniu mialam nastawiany operacyjnie i czekalam na to 3 dni. ale to powinni zrobic wczesniej.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tez mialam zlamany nos. Jesli po zlamaniu nie trafi sie od razu do lekarza to nie ma szans na nastawienie bo jest opuchlizna, do tygodnia od zlamania mozna jeszcze operacyjnie nastawic, a jesli nie to trzeba czekać az sie wszytsko zrosnie i dopeiro wybrac sie na operacje, wiec nie wczesniej niz po pol roku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.