|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
brak tytułu
Oto zwiastun.
Zima zbliża się do nas małymi krokami. Za oknem coraz bardziej szaro,dni coraz krósze, a w chałupie coraz zimniej. Bez skarpet to już sie nie da wytrzymać ![]() Założyłem korzuszek i napisałem, co mi na sercu leży... Marzę już za latem.................... ......................... ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: brak tytułu
Nie wiem jak sprawdzić, czy załączyłem załącznik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
[B]Pierwsze śniegi
Październikowy obraz świata za oknem przywołuje wspomnienie lata. Jesienny podmuch wiatru zastąpił słoneczny żar letnich miesięcy. Szaroburość przykrywa swym świetlistym cieniem oświetlone polany. Znika blask stworzony przez promienie słońca. I ciepło ustępuje pod wpływem wzmagających się powiewów... I ciepło w sercu. Teraz trzymane już jak na dłoni... Otulone cieniutką skórą w delikatnym uścisku ramion dłoni. Każdy delikatny ruch powietrza podczas dzisiejszego spaceru. Rozwiewał moje wątpliwości. Zamieniał urojenia w utęsknienia. Teraz utęsknienia zamieniam w marzenia. Jutro marzenia nabiorą urealnienia. A wczoraj jeszcze odległe jak horyzont były. Moje potrzeby, moje najskrytsze pragnienia. Wszystkie gdzieś blisko krążą wokół jednego imienia. Czy nadchodzi zima, czas wychłodzenia? Ta sroga pani, co jak Królowa Śniegu ukrop w lód zamienia? Czy ona przyniesie nowe nadzieje? Nikt tak do końca nie wie, co się we Wszechświecie dzieje. Co przyniesie jutro... Trzeba mieć nadzieję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ale to ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bardzo ladne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie wiem gdzie mieszkasz ale dzisiaj u mnie bylo cieplo i slonecznie ,a w domu tez cieplo bo juz okres grzewczy
moze jakas sonda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No jak mi się podobało..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
fajne
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kumi wiersz bardzo przypadł mi do gustu...
Ma w sobie to "coś". Jakby nie było, lato musi się skończyć musi przyjść jesień, zima żebyśmy znów mogli się cieszyć nadejściem wiosny i lata ![]() Ale jakby ciągle było gorąco też by wam w tyłeczkach źle było ![]() Chociaż, ja bym nie narzekała, gdyby całe 10 miesięcy było lato a 2 miesiące zimy (kiedyś bałwana też trzeba ulepić ![]() Matka Natura to dopiero figle z pogodą Nam spłata ![]() Baba przebrzydła ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.