|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
napis - koszulka z wielorybem
Dziewczęta, potrzebuję pomocy!
Moja przyjaciółka ma urodziny, i zrobiłam jej koszulkę z wielorybem (uwielbia wieloryby) i chciałam jej napisać z tyłu jakiś wierszyk, sentencję, fraszkę, coś fajnego o wielorybach, wielorybie... Niestety nie mam pomysłu, możecie mi pomóc? Daję to na plotkowe, bo koszulka zrobiona już, a potrzebuję pomysłu na tekst ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: napis - koszulka z wielorybem
Może coś z 'Pana Maluśkiewicza' Tuwima?
![]() |
#3 |
tree hugger
|
Białoszewski Miron
BAJKA O WIELORYBIE Mignął w szybie.
![]() |
#4 |
and cigarettes
|
Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-03-27 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a co do tematu pomysle chwile nad jakims rymem ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- http://www.naszedziecko.net/index.ph...-wieloryb.html tu jakis wierszyk ![]() ale w sumie nie wiem co taka koszulka by miala miec, ja np. tak kocham żyrafy, to tez nie wiem co bym na niech chciala oprocz jej pyszczka słodkiego ![]() kocham wieloryby i wcale nie na niby ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
"Wieloryby to nie ryby."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Najlepiej coś stosunkowo krótkiego, powiedzmy 4 wersy, coby inni mieli szansę szybko przeczytać, co jest napisane na koszulce i się pośmiać
![]() Znalazłam coś takiego : Raz rybki w morzu brały ślub, pluskała woda plum plum plum, a wtem wieloryb wielki wpadł i cale towarzystwo zjadł! Nie jest to jednak poezja najwyższych lotów, więc sama nad czymś pomyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Umieściłam taki wierszyk
"mój wieloryb jest potężny dla mnie piękny, świetny, mężny on na grzbiecie mnie uniesie małą rybkę kocha przecież!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie myslalam o tej koncowce z tego co podalam i fajne to
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.