Tiffany Rothe - BOCZKI !!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-19, 13:18   #1
siemaxd
Przyczajenie

Tiffany Rothe - BOCZKI !!!

Booty Shaking Waist Workout - ćwiczenia likwidujące boczki i zmniejszające obwód w talii !

Witam dorgie Wizażystki ^^ . Ostatnio szukałam w internecie sposóbów fitness na likwidacje mojego uciązliwego problemu, którym są " boczki " ; ( ..
Znalazłam w końcu coś co bardzo mi się spodobało.. Ćwiczenia 10 minutowe Tiffany Rothe. Proszę o opinie, oraz jesli ktoś próbował Rezultaty tych ćwiczeń. Osobiście wczoraj był mój pierwszy dzień ćwiczeń, a dzis od rana chodzić nie mogę takie zakwasy.. Ale nie poddajemy się ! właśnie skończyłamćwiczyć, DZIEŃ DRUGI.

http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
siemaxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-19, 21:38   #2
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Tiffany Rothe - BOCZKI !!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43739621

I mało która tutaj jest wizażystką
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-21, 07:57   #3
Xiaaa
Raczkowanie

Tez jestem po 2 dniach

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43739621

I mało która tutaj jest wizażystką
Bylam na tym watku ale nie jest specyficznie na temat cwiczen na boczki no i straaaaaszniiiie duzzzo offtop
Xiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-21, 12:13   #4
NoisyGhost
Zadomowienie

jest to druga część wątku o Tiffany W. Zmieniłyśmy po prostu nazwę, bo z czasem zaczęłyśmy ćwiczyć z innymi trenerkami i nie chciałyśmy ograniczać się do jednej Tiffany.
NoisyGhost jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-21, 19:39   #5
siemaxd
Przyczajenie

mhhmmm ;d dziś 4 raz wykonyywałam ćwiczenia. za pierwszym i drugim razem mialam mega zakwasy a teraz już nic nie boli. ;D dołączyłam po 2 dniach ćwiczeń również brzuszki od 20, innym razem 30, potem 40 itd.. oraaz skakanie na skakance przez 10 minut. ;d zobaczymy efekty we wakacje, boo trzeba ładnie wyglądać
siemaxd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-21, 20:33   #6
mi87
Przyczajenie

Hej Dziewczyny jestem tu nowa i właśnie skończyłam pierwsze szaleństwo z Tiffany. Miało się skończyć na "rozeznaniu ćwiczeń" ale ćwiczenia na boczki tak mnie rozruszały, że zrobiłam jeszcze 2 zestawy - new sexy summer workout i small waist, tight butt. Czuję, że po dość monotonnej i znacznie mniej energicznej Chodakowskiej Tiffany na dobre zagości na mojej playliście a jak u Was z efektami po Tiffany?
mi87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-22, 10:01   #7
Solvency
Raczkowanie

cześć dziewczyny,
ja ćwiczę od mniej więcej dwóch tygodni, staram się codziennie, ale wczoraj pauza, bo się przemęczyłam.. ale robię nie tylko boczki, ale i inne ćwiczenia, buch, talię, ręce, nogi - ogólnie całokształt + wyzwanie przysiadowe. Efekt niewielki jest, ale to jeszcze mało czasu na jakieś cuda. Zależy pewno jak kto wygląda, czy trochę ciałka jest, czy z kości na ości. Ogólnie polecam.
Solvency jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-13, 19:11   #8
Fantasmagory
Przyczajenie

Witajcie, ćwiczę od 2 miesięcy z Tiffany Rothe boczki i Mel B abs i pośladki. Nie stosuję żadnych diet, jedynie ograniczam spożywanie posiłków i ostatni posiłek zjadam 2-3h przed snem. Zobaczcie efekty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cats.jpg (20,7 KB, 213 załadowań)
Fantasmagory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-13, 20:55   #9
Xiaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagory Pokaż wiadomość
Witajcie, ćwiczę od 2 miesięcy z Tiffany Rothe boczki i Mel B abs i pośladki. Nie stosuję żadnych diet, jedynie ograniczam spożywanie posiłków i ostatni posiłek zjadam 2-3h przed snem. Zobaczcie efekty
Wow! Gratulacje!!
Xiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-16, 20:08   #10
jules_0902
Przyczajenie

Cool Dot.: Tiffany Rothe - BOCZKI !!!

Tiffany jest świetna. Przez 5 tygodni robilam jej trening na boczki i z boczkow spadlo mi 6 cm a z talii 5 potem noestety przez pobyt w szpitalu musialam zawiesic działalność, ale wraz z początkiem wakacji, kiedy dowiedzialam sie ze jade do Chorwacji zaczelam robic po 3 treningi dziennie (po tygodniu zwiekszylam do 4) i w ciagu dwoch tygodni niecałych boczki -4cm, talia -1cm. Zdjec niestety nie mam
jules_0902 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-23, 21:31   #11
Martam90
Przyczajenie

Bardzo dobry trening na boczki. Lubię trenować z Tiffany i co najważniejsze trening daje efekty
Martam90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości