|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tiffany Rothe - BOCZKI !!!Booty Shaking Waist Workout - ćwiczenia likwidujące boczki i zmniejszające obwód w talii ! Witam dorgie Wizażystki ^^ . ![]() Znalazłam w końcu coś co bardzo mi się spodobało.. Ćwiczenia 10 minutowe Tiffany Rothe. Proszę o opinie, oraz jesli ktoś próbował Rezultaty tych ćwiczeń. Osobiście wczoraj był mój pierwszy dzień ćwiczeń, a dzis od rana chodzić nie mogę takie zakwasy.. Ale nie poddajemy się ! właśnie skończyłamćwiczyć, DZIEŃ DRUGI. http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tiffany Rothe - BOCZKI !!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43739621
I mało która tutaj jest wizażystką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Tez jestem po 2 dniach
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jest to druga część wątku o Tiffany W. Zmieniłyśmy po prostu nazwę, bo z czasem zaczęłyśmy ćwiczyć z innymi trenerkami i nie chciałyśmy ograniczać się do jednej Tiffany.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
mhhmmm ;d dziś 4 raz wykonyywałam ćwiczenia.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
ja ćwiczę od mniej więcej dwóch tygodni, staram się codziennie, ale wczoraj pauza, bo się przemęczyłam.. ale robię nie tylko boczki, ale i inne ćwiczenia, buch, talię, ręce, nogi - ogólnie całokształt + wyzwanie przysiadowe. Efekt niewielki jest, ale to jeszcze mało czasu na jakieś cuda. Zależy pewno jak kto wygląda, czy trochę ciałka jest, czy z kości na ości. Ogólnie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witajcie, ćwiczę od 2 miesięcy z Tiffany Rothe boczki i Mel B abs i pośladki. Nie stosuję żadnych diet, jedynie ograniczam spożywanie posiłków i ostatni posiłek zjadam 2-3h przed snem. Zobaczcie efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Tiffany jest świetna. Przez 5 tygodni robilam jej trening na boczki i z boczkow spadlo mi 6 cm a z talii 5
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobry trening na boczki. Lubię trenować z Tiffany i co najważniejsze trening daje efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.