|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię w czerwcu
nieaktualone
Regulamin jak u wiekszości. Nie wysyłam pierwsza osobie z negatywem/neutralem. przybory kosmetyczne itp: Wałki na rzepy 2 rodzaje większe i trochę mniejsze. W razie zainteresowania zmierzę średnice. kolorówka: konturówka color sessational Maybelline stellar pink nowa bb eveline 6w1 kolor dla ciemnej karnacji raz wypróbowany pielegnacja: kostka myjaca - Sea Buckthorn Face & Body Bar http://www.sibubeauty.com/seabucktho..._and_detox.php Jadalne: Migdały ekologiczne Enerbio (Rossman) 200g * 2 paczki ważność 26.11.14 i 19.12.14 Tokovit 200 Witamina E naturalna 2 blistry po 15 sztuk 03.2016 suplement Salfazin glukonian cynku z witaminami A, C, E, B6 (dobry na trądzik, włosy, paznokcie) 100 tabletek nowy nieotwierany do 30.04.2015 Lecytyna słonecznikowa do kuchni molekularnej firmy Agnex 1 kg. Zużyte 5 łyżeczek. 09.2014 Witamina B12 2 blistry Ubrania: Ubrania nowe z metką, rozmiary S/M, zdjęcia ubran i bizuterii w tym watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45622483 Edytowane przez ulfrinn Czas edycji: 2014-07-09 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w czerwcu
Coś u mnie za:
Migdały ekologiczne Enerbio (Rossman) 200g ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Migdały ekologiczne Enerbio (Rossman) 200g * 2 paczki ważność 26.11.14 i 19.12.14
Tokovit 200 Witamina E naturalna 2 blistry po 15 sztuk 03.2016 Doppel Herz Magnez-B6 400 mg jonów magnezu w tabletce 2 blistry po 10 tabletek 08.2016 suplement Salfazin glukonian cynku z witaminami A, C, E, B6 (dobry na trądzik, włosy, paznokcie) 100 tabletek nowy nieotwierany do 30.04.2015 Lecytyna słonecznikowa do kuchni molekularnej firmy Agnex 1 kg. Zużyte 5 łyżeczek. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za migdały?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Mogłabyś dorzucić coś spoza wątku? Bo w wątku nic dla siebie więcej nie widzę.
Moja wish lista na dziś: tabletkia Amarin i siatka na komary do okna. A tak poważnie to może jakaś odlewka perfum,korektor z drzewem herbacianym Oriflame,może masz jakąś biżuterię,nawet w cześciach,koraliki itp do przeróbek,albo jeszcze jakiś suplement diety na włosy,nie musí być cały,albo zbędne miniaturki perfum,mogą być puste do kolekcji. Albo może wybierzesz inne perfumy i będzie ok ja muszę wyjechać więc możemy negocjować ale wysłać bym mogła dopiero za tydzień lub dwa albo odpuszczamy i jak wrócę do domu a te produkty będziesz mieć nadal to wrócimy do tematu. Co do biżuterii to jak z nowej to czaszki,koty i sowy ale te do rozbiórki mogą być. Bez dokładki z YVES oddałabym tylko Evidence Także zdecyduj czy będziesz chciała czekać tak długo na przesylkę Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-06-14 o 06:17 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
To dobrze się stało,że odłożyłyśmy wymianę . Elixir mam jeszcze,na mnie też nietrwałe. Jaśmin też nie jest zbyt trwały i oddam go tylko za perfumy. Najtrwalszy na mnie jest Evidence , jeszcze ambra w miarę trwała jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem zainteresowana:
kostka myjaca - Sea Buckthorn Face & Body Bar http://www.sibubeauty.com/seabucktho..._and_detox.p hp Migdały ekologiczne Enerbio (Rossman) 200g * 2 paczki ważność 26.11.14 i 19.12.14 Tokovit 200 Witamina E naturalna 2 blistry po 15 sztuk 03.2016 suplement Salfazin glukonian cynku z witaminami A, C, E, B6 (dobry na trądzik, włosy, paznokcie) 100 tabletek nowy nieotwierany do 30.04.2015 Witamina B12 2 blistry Może znajdziesz coś jeszcze u mnie? Jeśli nie to niestety podziękuję za wymianę, staram się unikać małych wymian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.