|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Organizacja wycieczki- jaki przewoźnik ?”
W jestem wychowawca kolonijnym , któremu zlecono zorganizowanie wycieczki dla grupy pięćdziesięcio osobowej. Miejsce docelowe mam teraz tylko muszę odnaleźć dobrego i sprawdzonego przewoźnika. Kierunek Paryż, transport drogą lotniczą odpada, pozostaje autokar, zatem poszukuję. Pytanie Natem do Was: Komu śmiało można powierzyć dzieciaki? Tyle się słyszy o nieodpowiedzialnych kierowcach… o zawodnym sprzęci… o tylu niedopatrzeniach…. Znacie kogoś dobrego , rzetelnego i SPRAWDZONEGO?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Organizacja wycieczki- jaki przewoźnik ?”
Droga koralpaul pamiętam , że moja firma współpracowała przy organizacji konferencji z Emka Trans, po zapoznawaniu się z ich ofertą pamiętam dobrze, że dla nich długie dystanse to nie nowość. Są bardzo dobrze zorganizowani. Firma posiada licencję na wykonywanie międzynarodowych przewozów pasażerskich. Auta są rzetelnie sprawdzane i poddawane nieustannej kontroli jakościowej. O wygodzie nie wspomnę, fotele lotnicze, ciche silniki. Po prostu komfort i wygoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Organizacja wycieczki- jaki przewoźnik ?
busomat.pl i tyle w temacie wynajmu autokaru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
ok., dzięki to ma być wyposażenie ,eleganckie prestiżowe . Dziękuję Wam pięterek i milkapilka za rekomendacje, przejrzałam w wolnej chwili Emka Trans, mają fotografie busów na portalu proponowanym prze piterek, nie ma niestety fotografii;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
No tak, prezentacja u nich jest na 5. Nie ma za co, chetnie doradzę. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pewno już nalazłaś to o co ci chodziło jednak gdyby ktoś potrzebował to warto skorzystać z firmy autokary mikrobusy, mają dobre ceny i nowe samochody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.