|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana listopad - yankee candle na zimowe wieczory. Stara Mydlarnia, Lavera, Gosh.
Cześć! : )
Zaznaczone na szaro - juz nie ma. Zaczęłam rok akademicki, więc będę odpisywać tylko raz na jakiś czas. Proszę o cierpliwość. Włosy: 3. Lavera- mleczko różane, do włosow suchych i zniszczonych,(odżywka ze spłukiwaniem, wart 40 zł) 4. Serum do włosów Naturasilk, wersja czerowona. - zużyte trzy pompki. Twarz: 5. Pharmaceris peelingujący krem 10 % kwas migdałowy - około połowy opakowania, produkt z pompką więc nie jestem w stanie sprawdzić dokładnie. . 6. Odsypka korundu do peelingu twarzy. 7. Olejek pichtowy 10ml - całe opakowanie. 8. Rozświetlasz Gosh 25g w kulkach - całe opakowanie. Nie jestem pewna co do terminu ważnosci. (wart 50 zł) 10. Color sensational szminka 175 pink punch. 11. Tusz do rzes LA ROCHE POSSAY do badzo wrazliwych oczu - nowy, oddam za cos super(wart 80 zł.) 12.1/3 podkładu annabelle minerals. golden light ( początkowa pojemność- pudełko większe, 10 g) 13. 90 % PODKŁADU ANABELLE MINERALS LIGHT GOLDEN KRYJACY (9 G) Ciało: 14. Perfect Spa, masło do ciała czekolada + kokos 250 ml- 3/4 opakowania. 15. Lakier do paznokci MaxFactor w kolorze 50 Candy rose - użyty do jednokrotnego pomalowania paznokci. (wart 30 zł) 16. Krem do stóp Neutrogena. - pół opakowania. 17. Sephora- balsam do ciała ciasteczkowy, cudownie pachnie! 18.Stara Mydlarnia Masło do ciała WHITE CHOCOLATE (biała czekolada). 250 ml. 3/4 opakowania. (wart 25 zł.) Perfumy: 19. Gucci, Eau de Parfum II 50 ml - zostało 40 %. Oddam tylko za coś mega z wish! Ciuszki. 20. Sukienka granatowa, tuba, bez zadnych ozdób, przylegająca do ciała z krótkim rękawkiem - xs, nowa. 21. Suukienka w azteckie wzory. (bershka nowa S) 22. Niebieska spódnica, obcisła tuba - nowa S 23. Spodenki diy, ucięte z długich - S. 24. Sweterek na jesien w paski - S. 25. Czarne szpilki, wysokie czółenka 35 - dobre na stope 23 cm. (zdjęcie pożyczone z tablica.pl) 26. Czarna bluza z River Island z numerkiem- XS. Inne. 27. "Weronika postanawia umrzeć" Paulo Coelho . 28. GTA IV - na komputer. Świece: 30. Yankee Candle- duża świeca, creamy caramel, zużycie 30 % - tylko za coś mega super!! (nowa kosztuje 90 zł.) 31. Yankee Candle - jeden, nowy podgrzewacz Midsummer's Night. Interesują mnie: - masło shea, - kosmetyki bingo spa do ciała i twarzy, - książki Murakamiego - john masters organics - kosmetyki do ciała i twarzy. - yves rocher vanille noire!!! Wymieniam sie raczej za rzeczy, których poszukuję. proszę nie proponować mi starych ubrań, ani kosmetyków do makijażu. Wymienione: 1. BiovaxMed, szampon stymulujący odrastanie włosów - cała butelka, szampon użyty tylko raz. (wart 35 zł) NIE MA! 16. Yves Rocher Odzywka do włosów olej ze słodkich migdałów i jojoba. - całe opakowanie użyta jeden raz. NIE MA 17.Olej z orzecha laskowego - całe opakowanie, naturalny, (kosztował 40 zł.) NIE MA 18. Pefrumy Daisy Marc Jacobs 50ml- 50 % w opakowaniu. NIE MA 19.Perfumy DKNY Be Delicious Zielone 50 ml- 90% w opakowaniu. NIE MA 20.Maseczka Biovax do włosów ciemnych 500 ml- opakowania. NIE MA 21. Wyciąg z aloesu 10x stężony. - 3/4 opakowania. NIE MA 22.Paleta inglot, 16 cieni własna kompozycja - wymienię na paletę nude, albo na coś mega mega, np. na woski lub świece yankee candle. NIE MA 9. Olej kokosowy - 3/4 opakowania. (wart 40 zł) NIE MA 23. Kilka bibułek matujących. NIE MA 24. Odżywka do paznokci Evelline "natychmiast bielsze paznokcie"- nowa. NIE MA Edytowane przez mrskali Czas edycji: 2013-11-22 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana listopad - yankee candle na zimowe wieczory. Stara Mydlarnia, Lavera, G
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana listopad - yankee candle na zimowe wieczory. Stara Mydlarnia, Lavera, G
Coś u mnie za:
15. Sephora- balsam do ciała ciasteczkowy, cudownie pachnie! ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za swiece YC?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za kilka rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej,
chętnie zobaczyłąbym ciuchy - będziesz dodawać zdjęcia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za
17. Gucci, Eau de Parfum II 50 ml - zostało 40 %. Oddam tylko za coś mega z wish! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
3. Lavera- mleczko różane, do włosow suchych i zniszczonych
Yankee Candle - jeden, nowy podgrzewacz Midsummer's Night cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś w moich wątkach za: Sephora- balsam do ciała ciasteczkowy, cudownie pachnie! Stara Mydlarnia Masło do ciała WHITE CHOCOLATE (biała czekolada). 250 ml. 3/4 opakowania. (wart 25 zł.) Yankee Candle- duża świeca, creamy caramel, zużycie 30 % - tylko za coś mega super!! (nowa kosztuje 90 zł.) ![]() mogłabym gdzieś zobaczyć zdjęcie bluzy RI: Czarna bluza z River Island z numerkiem- XS. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za świece YC?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś w moich wątkach za (lub któreś z)
3. Lavera- mleczko różane, do włosow suchych i zniszczonych,(odżywka ze spłukiwaniem, wart 40 zł) 5. Pharmaceris peelingujący krem 10 % kwas migdałowy - około połowy opakowania, produkt z pompką więc nie jestem w stanie sprawdzić dokładnie. . 6. Odsypka korundu do peelingu twarzy. 19. Suukienka w azteckie wzory. (bershka nowa S) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może teraz coś za:
7. Olejek pichtowy 10ml - całe opakowanie. 8. Rozświetlasz Gosh 25g w kulkach - całe opakowanie. Nie jestem pewna co do terminu ważnosci. (wart 50 zł) 15. Sephora- balsam do ciała ciasteczkowy, cudownie pachnie! 16.Stara Mydlarnia Masło do ciała WHITE CHOCOLATE (biała czekolada). 250 ml. 3/4 opakowania. (wart 25 zł.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
18.Stara Mydlarnia Masło do ciała WHITE CHOCOLATE (biała czekolada). 250 ml. 3/4 opakowania. (wart 25 zł.)
coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś za
13. 90 % PODKŁADU ANABELLE MINERALS LIGHT GOLDEN KRYJACY (9 G) oraz masło do ciała oraz świece? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za świecę YC? ew. wosk i podklad Anabelle
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Świece:
30. Yankee Candle- duża świeca, creamy caramel, zużycie 30 % - tylko za coś mega super!! (nowa kosztuje 90 zł.) 31. Yankee Candle - jeden, nowy podgrzewacz Midsummer's Night. cos za
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.