![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Drobiazgi od nadii07
wątek nieaktualny
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2015-04-11 o 10:34 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Welcome to Jamrock
|
![]()
Hey, moze cos u mnie za:
4) BeBeauty Płyn micelarny skóra wrażliwa - Effaclar Duo Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu Pojemność 2ml [2 sztuki]. 8) Hakuro H52 pędzel do podkładu 3) Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej Pojemność 25ml. Dwukrotnie użyty. Ubytek widoczny na zdjęciu. Ważność 6m od otwarcia. Otwarty w grudniu 2014. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobiazgi od nadii07
coś za 1 i 2?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za wszystko?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za piankę i może pędzel?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Hakuro i (ewentualnie) piankę La Roche Posay?
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1094361 Wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836309 Wymiana książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688623 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Cześć podoba mi się wszystko bez pędzla. , czy znajdziesz cośu mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
1) Cetaphil DERMA CONTROL Pianka do mycia dla cery trądzikowej
Pojemność wyjściowa 237ml. Pianka praktycznie jak nowa. Zużycie znikome, ponieważ kosmetyk został jedynie wypróbowany trzykrotnie (zgodnie z zaleceniami niewielką ilością pianki). Posiada również oryginalne kartonowe opakowanie. Termin ważności 06/2016. Pianka zakupiona i otwarta końcem lutego 2015. 2) La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH Pojemnośc 50ml. Ubytek [dwu-trzykrotne użycie] widoczny na zdjęciu. Ważność 12m od otwarcia lub do 11/15. Zakupiona w połowie października 2014 i wtedy też otwarta. 3) Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej Pojemność 25ml. Dwukrotnie użyty. Ubytek widoczny na zdjęciu. Ważność 6m od otwarcia. Otwarty w grudniu 2014. 4) BeBeauty Płyn micelarny skóra wrażliwa Pojemność: 200ml. Nowy. Zakupiony w marcu 2015. Data ważności 07/2016. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za pędzel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() 2) La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH Pojemnośc 50ml. Ubytek [dwu-trzykrotne użycie] widoczny na zdjęciu. Ważność 12m od otwarcia lub do 11/15. Zakupiona w połowie października 2014 i wtedy też otwarta. 3) Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej Pojemność 25ml. Dwukrotnie użyty. Ubytek widoczny na zdjęciu. Ważność 6m od otwarcia. Otwarty w grudniu 2014. 5) Próbki kosmetyków pielęgnacyjnych: - Hydreane Intense Legere Pojemność 2ml. - Hydreane Legere Pojemność 2ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś za puder bambusowy i pedzel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
:)
|
Cos za pozycje 8,7,1
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Drogie Wizażanki, odpisałam w Waszych wątkach.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Zainteresowana byłabym płynem micelarnym z BeBeauty i pędzlem z Hakuro. Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej,
W takim razie racja, wybacz, myslalam ze racji tego ze Twoje kosmetyki sa uzywane to wyjdzie to podobnie ![]() Na ten moment podziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
2) La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH 3) Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej? ![]() No to niestety nie za bardzo by mi się opłacała taka wymiana ![]() Głównie to poszukuję dermokosmetyków, ale może być też coś innego do pielęgnacji twarzy. Może mi się akurat spodoba ![]()
wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1206686 ![]() ![]() Edytowane przez Hermiona111 Czas edycji: 2015-03-17 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
:)
|
Czy znajdziesz cos w moich watkach za
Cetaphil DERMA CONTROL Pianka do mycia dla cery trądzikowej I odsypke pudru bambusowego z BU ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
j a odpowiedzi nie dostałam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.