|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jaki mam typ urody??
Pytanie może i banalne ale mam problem z tym..A wyglądam tak- oczy szroniebieskie,włosy jasny brąz delikatna dość jasna oprawa oczów.I jaki jest moj typ urody?Jak powinnam sie malowac?Dzięki za pomoc!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Aby któraś wizażanka mogła Ci pomóc odpowiedz na pytania poniżej i jeśli możesz wklej swoje zdjęcie
![]() 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki mam typ urody??
Oj z fotką będzie problem bo nie mam na kompie
![]() opalam się najpierw na czrwono, póżniej opalenizna brązowieje oczy w miare jasne,oprawa również nie mam piegów cera ani blada ani sniada taka w sam raz kolor naturalny wlosów brąz jasny, raczej mysi nijaki usta rozowe Sama niewiem w jakich kolorach mi do twarzy...Lubię czarny bo w nim czuję się bezpiecznie... I może teraz ktos mi pomoze????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jaki odcień ma skóra: ciepły czy chłodny? Stań w naturalnym świetle przodem do okna i postaraj się to ocenić;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wstępnie wszystko wskazuje na lato, ale ocen jeszcze odcien skory.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.