|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Allure Sensuelle eau de parfum - pytanie
Witam wszystkich. Ostatnio robiąc porządki znalazłam w szafie pudełeczko perfum wymienionych w tytule. Pare lat temu siostra poprosila mnie, abym je sprzedala na Allegro, bo ani jej ani mi zapach nie podszedł za bardzo, a ja o tym zapomnialam i tak sobie lezaly. Dlaczego to piszę? Sprawdziłam kod produkcji i perfumy zostały wyprodukowane w 2009 roku i zastanawiam się, czy próbować je sprzedać po mocno obniżonej cenie, czy takich staroci nikt raczej nie używa i szkoda zachodu. Jakoś ciężko mi wyrzucać 100ml perfum od Chanel, ale za gapiostwo się płaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kazar Lady
|
Dot.: Allure Sensuelle eau de parfum - pytanie
wymień się ! ze mną np
![]() myślę, że spokojnie mozesz się sprzedać, aż tak stare nie są |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Moja Droga, sprzedasz i to po normalnej cenie. Jak odpiszesz, że one z 2009 i że sprzed reformulacji to chętnych będzie więcej niż na świeże. Zapach przeszedł tzw reformulacje i te produkowane dziś są jak rozwodnione kopie oryginału. Więc śmiało sprzedawaj i podawaj kod produkcji. Często zdarza się, że takie i jeszcze starsze perfumy osiągają wyższe ceny niż te najświeższe
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Gdybyś chciała się wymienić to zajrzyj proszę do mnie. Chętnie wzięłabym Allure Sensuelle ![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2015-02-18 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę Allurkę, ja też
![]() (chętnych Ci nie zabraknie, jak widzisz ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, że chętnych nie zabraknie
![]() Zapraszamy na targowisko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.