|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co mam robić ? On chce się spotkać
hej
![]() Nie wiem co robić, pomóżcie. 4 miesiące temu spotykałam się z chłopakiem, bardzo mi się podoba i kocham go. (znałam go już 3 lata). Wszystko było okej do pewnego momentu :/ Wybrałam się ze znajomymi na imprezę i on też tam był, na początku mnie nie widział ( nie wiedział, że tam będę). Zaczął tańczyć z dziewczyną a potem się z nią całował ( był pijany) ![]() ![]() Co wy na to ? Mam mu dać szansę ? Bardzo mnie skrzywdził ale i tak go kocham ![]() Dodam że mam 19 lat a on 21 ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Co mam robić ? On chce się spotkać
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To, że był pijany znaczy, że nie odpowiadał za to co robi ?? No proszę Cię ...
Zakochaliśmy się w sobie mimo dzielących nas różnic, a gdy już to się stało, zrodziło się coś wyjątkowego i pięknego. Moim zdaniem w ten sposób kocha się tylko raz i dlatego każda nasza wspólna minuta jest na trwałe wyryta w mej pamięci. Nigdy nie zapomnę ani jednej chwili. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Alkohol to kiepska wymówka. Potem wskoczy jakiejś do łóżka i co? Też powie, że jego stan umysłu nie był w najlepszej formie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ale jesteście ze sobą czy tylko się spotykaliście? Opisz dokładnie jak wygladała Wasza relacja
Jeżeli nie jesteście ze sobą i on Ciebie przeprosi to możesz sprobować dać mu szansę. To od Ciebie zależy czy mu wybaczysz.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie żartuj sobie, naprawdę nie otworzyło ci to oczu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Aha, i jeszcze jedno. Dlaczego nie odzywał się przez 4 miesiące? Rozumiem, może faktycznie było mu wstyd, ale myślę, że jakby jemu bardzo mocno zależało, to by jak najszybciej postarał się przeprosić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
i co, następnym razem też będzie się tłumaczył alkoholem?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tylko się spotykaliśmy, gdybyśmy byli razem nawet bym się nie zastanawiała tylko od razu bym to zakończyła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że to i tak nie w porządku wobec Ciebie, bo chyba spotykaliście się w relacji chłopak - dziewczyna (chociaż jeszcze nie byliście parą), czy tylko w relacji czysto koleżeńskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Olałabym typa, szkoda czasu.
I naprawdę strasznie się przejął - bo się gapił ![]() A alkohol to kiepska wymówka.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
To było coś więcej niż tylko koleżeńskie spotkania ;/ wiem, że zrobił źle ale w sumie nic sobie nie obiecywaliśmy. Najgorsze jest to, że często go widuje i nie potrafię o nim zapomnieć ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jeśli to było coś więcej niż tylko koleżeńskie spotkania, to naprawdę on zachował się źle. Wiem, że na pewno jest Ci ciężko, szczególnie jeśli go czasami widujesz, ale mi się wydaje, że on nie jest wart zawracania sobie nim głowy. Na dodatek przez te 4 miesiące się nie odzywał, i co, nagle przypomniał sobie o Tobie? Pewnie jak teraz się jeszcze spotkacie, to wkręci Ci jakiś tekst, żeby na nowo wzbudzić zaufanie, tym bardziej, że już sobie znalazł dobrą wymówkę - alkohol.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak inni, ale dla mnie jak się ludzie spotykają ze sobą i mają wobec siebie jakieś zamiary, to chodzą z głową w chmurach i cieszą się możliwością spotkań, a nie latają za innymi, ale co ja się tam znam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
W pełni się z Tobą zgadzam, jakby temu chłopakowi zależało na autorce, to nawet jak dopiero się spotykali nie całowałby się z inną dziewczyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet ewidentnie zaprezentował się po prostu jako typ, który spotyka się, bawi, testuje, sprawdza. Ot rozrywkowy, towarzyski chłopak ![]() Za cholerę jednak nie rozumiem koleżanek, które jeszcze broniły jako tako tego faceta ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
and cigarettes
|
Cytat:
1. Cztery miesiące temu się z nim spotkała, a teraz ma problem, że się całuje z inną. Co to znaczy? Cztery miesiące temu byli na jakiejś kawie, a ona myślała, że się mają ku sobie? Cztery miesiące to tyle czasu, że można by się spotkać drugi i trzeci i ósmy raz i wydeklarować jakieś chęci na cokolwiek. 2. Widzę chłopaka, z którym się spotykam(?) w klubie, ale nie podchodzę, tylko z przyczajki obserwuję, co robi? 3. "Nadal go kocham" brzmi jak "byliśmy w związku", jednak mowy o tym nie ma w postach autorki. Jedynie, że "się spotykali" 4 miesiące temu. Nie 4 dni temu. 4 miesiące. Co to niby znaczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Prosze cie, to byl jedyny raz? Jakos akurat wtedy to sie zdarzylo kiedy nie wiedzial, ze bedziesz? Na moje oko on zawsze jak idzie sobie na imprezki to "alkohol i dupeczki" mu w glowie. Olej typa
![]()
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
2. Miałam pierwsza podejść, zagadać ? Niby czemu ? Nie chciałam go widzieć w tamtej chwili. I to nie ja się obserwowałam tylko on. 3. Nie byliśmy w związku. On napisał dopiero po 4 miesiącach i zaczął się tłumaczyć. Czy to moja wina, że dopiero teraz sobie przypomniał ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Olej go kobieto, ewentualnie powiedz mu, że Twój stan umysłu się rozjaśnił i nie chcesz go widzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Skoro już wszystko jasne - ja bym sobie dała spokój. Ewidentnie z jakąś inną mu nie wyszło, albo żadnej nie może poznać, więc sobie przypomniał, że istniejesz i coś kręciliście ze sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.