|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mój były odzywa się
Hej !
mam mały problem miesiąc temu rozstałam się z facetem po krotkim czasie 4 miesiace - stwierdził ,że nie jest pewnien swoich uczuc i nie chce byc wobec mnie nieuczciwy. Mamy wspolnych przyjaciol, 2 tyg widzielismy sie ostani raz na urodzinach naszego wspolnego przyjaciela, chodził za mna prawił mase komplementów itp. od tego czasu ja sie nie odewzałam do niego, tydzien temu wyszlam na impreze ze znajomymi i jakims cudem on sie o tym dowiedział , dzwonił do mojej przyjaciolki i jej faceta czy nie wyjda z nim do miasta - oczywiscie bez skutku ![]() ![]() Dzięki za jakiekolwiek wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mój były odzywa się
Ja bym radziła trzymać się z daleka. Relacje z byłymi rzadko wychodzą na dobre. Wątpię, żeby chciał się zaprzyjaźnić (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no właśnie , poprzyjaznic nie hcce sie ani on ani ja, jesli chodzi o sam seks to jestem na 100%, że nie wchodzi to w grę ponieważ po naszym zerwaniu była jedna taka sytuacja kiedy on mi powiedział, że nie jestesmy razem i nie możemy się z soba przespać , nawet nie próbował mnie pocałować. To jest człowiek, który potrafi być sam bo nie jest znany jako casanova i ma bardzo dobra opinię jesli chodzi o konakty nie tylko z laskami ale tez ze znajomymi stąd moje pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może się nudzi, lepiej miej rękę na pulsie i oby Cię nie poniosło
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.