|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Facet-spotkanie.
Cześć,
Od końca stycznia spotykałam się z pewnym chłopakiem niestety pod koniec marca wszystko zaczęło się psuć. Odkąd się poznaliśmy rozmawialiśmy ze sobą codziennie lub co drugi dzień. W większości on pisał pierwszy przez ten okres czasu, ale ja również potrafiłam rozpocząć rozmowę. Ale do sedna - chłopak po prostu przestał do mnie pisać. Ostatni raz napisał pod koniec marca, po 4 dniach zdecydowałam, że to ja do niego napiszę. Pogadaliśmy trochę, ale w sumie tylko ja prowadziłam tę rozmowę. Na drugi dzień też napisałam, bo akurat czegoś potrzebowałam i tym razem on był bardziej rozmowny. Po tym zdecydowałam, że nie będę pisać skoro on tego nie robi. Minęły 2 tyg od naszej rozmowy i tydzień temu to on ją rozpoczął (w szkole, w cztery oczy ![]() Była też jedna sytuacja,nie wiem czy może się zraził (?), spotykaliśmy się miesiąc i nadszedł dzień, w którym mnie pocałował, przy następnym wyjściu widziałam,że chce to zrobić ,ale niestety za późno się zorientowałam i pocałowałam go w policzek ![]() I tutaj moje pytanie- Czy zaproponować mu spotkanie? Rozmawialiśmy ostatni raz tydzień temu (w cztery oczy) a od miesiąca nigdzie nie wyszliśmy, z tym że to on zawsze wychodził z inicjatywą aby sie spotkac. (kina,spacery itd)Pogubiłam się, nie wiem o co tu chodzi. Dać sobie z nim spokój czy może jeszcze próbować? Ps. Mamy po 19 lat ,skończylismy właśnie szkołę i raczej nie spotkamy się już nigdy więcej ,no chyba ,że coś się odmieni ![]() Edytowane przez pta_sznik Czas edycji: 2014-04-16 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet-spotkanie.
pewnie, proponuj, nic nie tracisz
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Sytuacja trochę jak dla mnie jest dość jasna. Jest tobą zainteresowany i chciałby się spotkać. Jednak może to on liczy na twoją inicjatywę...? Spróbuj zaproponować spotkanie. Nic nie tracisz a możesz tylko zyskać. Jeśli teraz spróbujesz to zbliżycie się do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z jednej strony niby jest zainteresowany, ale czy w takim razie nie zaproponowałby spotkania przez miesiąc? W szkole, jak się widywaliśmy, zachowywał się normalnie, mówił cześć,uśmiechał się ,zauważyłam nawet, że zerkał w moja stronę ,przyglądał się a ostatnio jak nie rozmawialiśmy 2 tyg podszedł i porozmawiał. Nie mam kompletnie pojęcia co myśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Proponuj. Faceci też czasami potrzebują znaku, że warto się starać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Może jest zainteresowany, ale nie jest pewien jak jest z Twojej strony. Jeśli to ja musiałabym ciągle proponować spotkania i ingerować rozmowy bez zaangażowania z drugiej strony, to w końcu dałabym sobie spokój bo czułabym, że się narzucam.
Jeśli dalej go będziesz zwodzić, to sobie Ciebie odpuści. Przecież nic nie stracisz jeśli czasami to Ty zaproponujesz jakieś wyjście, sam się nie domyśli ![]() Swoją drogą, podziwiam faceta za wytrwałość.
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
No i napisałam wczoraj o 20.. a odpowiedział dzisiaj przed 11. Wyjeżdża i nie zaproponował innego terminu. Chyba jednak niezbyt zainteresowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pieron wie
![]() Ty już sie nie odzywaj, jak będzie chciał to wie gdzie Cię szukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.