synek i niedoszla tesciowa - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-04-17, 07:29   #1
kaja_krasik
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

synek i niedoszla tesciowa

hej jestem tu nowa proszê o wyrozumialosc.Od kad urodzilam coreczke mama mojego chlopaka dzwoni do nas dzien w dzien a raczej do synka oni nie maja wnukow bo jego sis s± bezplodne obydwie,mamy ponad 20 lat ja nie pracuje zajmuje sie domem a facet zas pracuje wczoraj mialam nieciekawa sytuacje otoz dowiedzialam sie ze moj facet nie zglosil dziecka do ubezpieczenia zdrowotnego i zrobila sie z tegio mala draka bo nie wytrzymaalm wiekszosc obowiazkow spoczywa na mnie on poza swoja praca nie widzi nic i poza kas±.Kiedys dzwonila do mnie jego mama i mowila mi ze musze mu pomoc finansowo 'Kaja musisz isc do pracy i pomoc mu bo nie dajecie sobie rady'dziecko nasze ma 4 miesiace i jak ona sobie to wyobraza ?!!Ze zostawie jej dziecko?Kiedy facet zarabia 3000 w dodatku mamy swoje mieszkanie i starcza nam na wszystko...wczoraj zadzwonilam do niej i powiedziala zebym swieta spedzila ze swoj± rodzina bo ONI chc± spedzic je rodzinnie razem a ja z dzieckiem mam jechac do mojej rodziny,facet sie pod tym podpisal,w ogole sie z jego matka nie klocilam powiedziala,ze nie przepadamy za soba i takie miala wytlumaczenie,jak to uslyszalam zrobilo mi sie przykro,przyznam ze moj chlopak jest na kazde skinienie jej palca b dostal od nich mieszkanko.Nie wiem co robic.
kaja_krasik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 07:41   #2
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642
Dot.: synek i niedoszla tesciowa

Cytat:
Napisane przez kaja_krasik Poka¿ wiadomo¶æ
hej jestem tu nowa proszê o wyrozumialosc.Od kad urodzilam coreczke mama mojego chlopaka dzwoni do nas dzien w dzien a raczej do synka oni nie maja wnukow bo jego sis s± bezplodne obydwie,mamy ponad 20 lat ja nie pracuje zajmuje sie domem a facet zas pracuje wczoraj mialam nieciekawa sytuacje otoz dowiedzialam sie ze moj facet nie zglosil dziecka do ubezpieczenia zdrowotnego i zrobila sie z tegio mala draka bo nie wytrzymaalm wiekszosc obowiazkow spoczywa na mnie on poza swoja praca nie widzi nic i poza kas±.Kiedys dzwonila do mnie jego mama i mowila mi ze musze mu pomoc finansowo 'Kaja musisz isc do pracy i pomoc mu bo nie dajecie sobie rady'dziecko nasze ma 4 miesiace i jak ona sobie to wyobraza ?!!Ze zostawie jej dziecko?Kiedy facet zarabia 3000 w dodatku mamy swoje mieszkanie i starcza nam na wszystko...wczoraj zadzwonilam do niej i powiedziala zebym swieta spedzila ze swoj± rodzina bo ONI chc± spedzic je rodzinnie razem a ja z dzieckiem mam jechac do mojej rodziny,facet sie pod tym podpisal,w ogole sie z jego matka nie klocilam powiedziala,ze nie przepadamy za soba i takie miala wytlumaczenie,jak to uslyszalam zrobilo mi sie przykro,przyznam ze moj chlopak jest na kazde skinienie jej palca b dostal od nich mieszkanko.Nie wiem co robic.
Teraz macie swoj± rodzinê, w³asn±. I to powinni¶cie oboje zrozumieæ, a szczególnie Twój facet. Nikt nie bêdzie mia³ wp³ywu na Wasze ¿ycie i relacje, je¿eli sami komu¶ takiej w³adzy nie dacie. Twój facet tak± w³adzê daje swojej matce. W tym jest problem. Zwi±zek zawsze bêdzie s³aby i zawsze kto¶ bêdzie siê wtr±ca³, je¿eli Twój facet nie bêdzie ZA TOB¡ w 100%, nie bêdziesz dla niego nr 1. O to siê wszystko rozbija. Musisz z nim powa¿nie porozmawiaæ o granicach stawianych innym ludziom, sobie i o tym kim dla siebie tak naprawdê jeste¶cie.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 07:43   #3
kaja_krasik
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

z nim siê nie da on twierdzi ze ze mna jest problem a moja rodzina widzi ze on nie interesuje si ekompletnie niczym tylko nowym mieszkaniem i swoja rodzinka pieniedzmi mam tego dosc rozwazalam opcje zeby odejsc od niego i zlozyc alimenty
kaja_krasik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 08:04   #4
201711281320
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 979

Ostatnio jaki¶ wysyp "maminsynków"! Wtf ???
Rodzinne ¶wiêta bez Ciebie i dziecka? To Ty i Twoje dziecko nie nale¿ycie do rodziny?
Dla mnie to niepojête! To, ¿e te¶ciowa tak uwa¿a to jeszcze mogê to sobie wyobraziæ ale Twój ch³opak te¿ tak uwa¿a? Jak on traktuje Ciebie i córeczkê? Szanuje Ciê? Troszczy siê o Wasz± rodzinê? Uwa¿a, ¿e z Tob± jest problem, bo chcesz z nim stworzyæ normaln± rodzinê bez mamusi na 1. miejscu?
201711281320 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 08:17   #5
Aaniol_apokalipsy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 073

Cytat:
Napisane przez kaja_krasik Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem facet nie dorós³ do za³o¿enia rodziny i odciêcia pêpowiny mamusi.Nie do pojêcia jest dla mnie, ¿e faceci mog± stawiaæ ponad swoj± rodzinê, tak bo teraz ma now± rodzinê, s³owa mamusi. Dla mnie takie zachowanie faceta by³oby poni¿aj±ce i szczerze zrobi³abym facetowi za takie stwierdzenie ¿e on sobie spêdzi ¶wiêta ze swoj± rodzin±, tak jak jedna z dziewczyn w innym w±tku napisa³a- ,,jesieñ ¶redniowiecza z dupy".
Stary 2014-04-17, 08:20   #6
Colderia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 424

Przypomina mi to historiê z w±tku o toksycznym trójk±cie JakKa¿dejInnej Mam nadziejê, ¿e u Ciebie bêdzie lepiej, a ch³opak siê opamiêta. Najlepiej powiedz mu, ¿e Ci to przeszkadza i skoro macie tworzyæ i chyba ju¿ tworzycie rodzinê to ¶wiêta powinny byæ wspólne. Widaæ nawet, ¿e babcia wnuczki na ¶wiêta nie chce. Dziwne. Mo¿e on nawet nie chce zalegalizowaæ tego zwi±zku?
Colderia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 08:37   #7
Aaniol_apokalipsy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 073

Cytat:
Napisane przez Colderia Poka¿ wiadomo¶æ
Przypomina mi to historiê z w±tku o toksycznym trójk±cie JakKa¿dejInnej Mam nadziejê, ¿e u Ciebie bêdzie lepiej, a ch³opak siê opamiêta. Najlepiej powiedz mu, ¿e Ci to przeszkadza i skoro macie tworzyæ i chyba ju¿ tworzycie rodzinê to ¶wiêta powinny byæ wspólne. Widaæ nawet, ¿e babcia wnuczki na ¶wiêta nie chce. Dziwne. Mo¿e on nawet nie chce zalegalizowaæ tego zwi±zku?
A mo¿e to jego mamusia nie chce legalizacji zwi±zku? W zasadzie by mnie to nawet nie zaskoczy³o, a wygl±da na to ¿e facet s³ucha siê we wszystkim mamusi i robi dok³adnie to czego ona od niego oczekuje, podczas gdy matkê swojego dziecka i jej zdanie ma w nosie...
Stary 2014-04-17, 08:39   #8
Fleur_D
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 265

Cytat:
Napisane przez Aaniol_apokalipsy Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem facet nie dorós³ do za³o¿enia rodziny i odciêcia pêpowiny mamusi.Nie do pojêcia jest dla mnie, ¿e faceci mog± stawiaæ ponad swoj± rodzinê, tak bo teraz ma now± rodzinê, s³owa mamusi. Dla mnie takie zachowanie faceta by³oby poni¿aj±ce i szczerze zrobi³abym facetowi za takie stwierdzenie ¿e on sobie spêdzi ¶wiêta ze swoj± rodzin±, tak jak jedna z dziewczyn w innym w±tku napisa³a- ,,jesieñ ¶redniowiecza z dupy".
Dok³adnie.
Tutaj pêpowina nie zosta³a odciêta, mamy codzienne telefony i komunikowanie siê przez matkê. Teraz powinna¶ dostaæ burê, ¿e takiego kogo¶ wybra³a¶ na ojca swojego dziecka, ale to ju¿ nic niczego nie zmieni.
Musisz postawiæ jasne granice i konsekwentnie siê ich trzymaæ i rozmawiaæ wprost ze swoim partnerem, ¿e taka postawa mo¿e spowodowaæ koniec waszego zwi±zku.
I radzê nie skupiaæ siê na niedosz³ej te¶ciowej, problem le¿y w twoim facecie.

Jeszcze jedno- wstawiaj przecinki, bo czyta siê to okropnie i wychodzi straszny be³kot.
Choæ wzmianka o dwóch bezp³odnych siostrach zalatuje trollem.
Fleur_D jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 08:49   #9
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio jaki¶ wysyp "maminsynków"! Wtf ???
Rodzinne ¶wiêta bez Ciebie i dziecka? To Ty i Twoje dziecko nie nale¿ycie do rodziny?
Dla mnie to niepojête! To, ¿e te¶ciowa tak uwa¿a to jeszcze mogê to sobie wyobraziæ ale Twój ch³opak te¿ tak uwa¿a? Jak on traktuje Ciebie i córeczkê? Szanuje Ciê? Troszczy siê o Wasz± rodzinê? Uwa¿a, ¿e z Tob± jest problem, bo chcesz z nim stworzyæ normaln± rodzinê bez mamusi na 1. miejscu?
Tez tak my¶lê.
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-04-17, 08:50   #10
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie.
Tutaj pêpowina nie zosta³a odciêta, mamy codzienne telefony i komunikowanie siê przez matkê. Teraz powinna¶ dostaæ burê, ¿e takiego kogo¶ wybra³a¶ na ojca swojego dziecka, ale to ju¿ nic niczego nie zmieni.
Musisz postawiæ jasne granice i konsekwentnie siê ich trzymaæ i rozmawiaæ wprost ze swoim partnerem, ¿e taka postawa mo¿e spowodowaæ koniec waszego zwi±zku.
I radzê nie skupiaæ siê na niedosz³ej te¶ciowej, problem le¿y w twoim facecie.

Jeszcze jedno- wstawiaj przecinki, bo czyta siê to okropnie i wychodzi straszny be³kot.
Choæ wzmianka o dwóch bezp³odnych siostrach zalatuje trollem.
Do-k³a-dnie.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-04-17 09:50:47

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.