|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
synek i niedoszla tesciowa
hej jestem tu nowa proszê o wyrozumialosc.Od kad urodzilam coreczke mama mojego chlopaka dzwoni do nas dzien w dzien a raczej do synka oni nie maja wnukow bo jego sis s± bezplodne obydwie,mamy ponad 20 lat ja nie pracuje zajmuje sie domem a facet zas pracuje wczoraj mialam nieciekawa sytuacje otoz dowiedzialam sie ze moj facet nie zglosil dziecka do ubezpieczenia zdrowotnego i zrobila sie z tegio mala draka bo nie wytrzymaalm wiekszosc obowiazkow spoczywa na mnie on poza swoja praca nie widzi nic i poza kas±.Kiedys dzwonila do mnie jego mama i mowila mi ze musze mu pomoc finansowo 'Kaja musisz isc do pracy i pomoc mu bo nie dajecie sobie rady'dziecko nasze ma 4 miesiace i jak ona sobie to wyobraza ?!!Ze zostawie jej dziecko?Kiedy facet zarabia 3000 w dodatku mamy swoje mieszkanie i starcza nam na wszystko...wczoraj zadzwonilam do niej i powiedziala zebym swieta spedzila ze swoj± rodzina bo ONI chc± spedzic je rodzinnie razem a ja z dzieckiem mam jechac do mojej rodziny,facet sie pod tym podpisal,w ogole sie z jego matka nie klocilam powiedziala,ze nie przepadamy za soba i takie miala wytlumaczenie,jak to uslyszalam zrobilo mi sie przykro,przyznam ze moj chlopak jest na kazde skinienie jej palca b dostal od nich mieszkanko.Nie wiem co robic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Dot.: synek i niedoszla tesciowa
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
z nim siê nie da on twierdzi ze ze mna jest problem a moja rodzina widzi ze on nie interesuje si ekompletnie niczym tylko nowym mieszkaniem i swoja rodzinka pieniedzmi mam tego dosc rozwazalam opcje zeby odejsc od niego i zlozyc alimenty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 979
|
Ostatnio jaki¶ wysyp "maminsynków"! Wtf ???
Rodzinne ¶wiêta bez Ciebie i dziecka? To Ty i Twoje dziecko nie nale¿ycie do rodziny? Dla mnie to niepojête! To, ¿e te¶ciowa tak uwa¿a to jeszcze mogê to sobie wyobraziæ ale Twój ch³opak te¿ tak uwa¿a? Jak on traktuje Ciebie i córeczkê? Szanuje Ciê? Troszczy siê o Wasz± rodzinê? Uwa¿a, ¿e z Tob± jest problem, bo chcesz z nim stworzyæ normaln± rodzinê bez mamusi na 1. miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 073
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 424
|
Przypomina mi to historiê z w±tku o toksycznym trójk±cie JakKa¿dejInnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 073
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 265
|
Cytat:
Tutaj pêpowina nie zosta³a odciêta, mamy codzienne telefony i komunikowanie siê przez matkê. Teraz powinna¶ dostaæ burê, ¿e takiego kogo¶ wybra³a¶ na ojca swojego dziecka, ale to ju¿ nic niczego nie zmieni. Musisz postawiæ jasne granice i konsekwentnie siê ich trzymaæ i rozmawiaæ wprost ze swoim partnerem, ¿e taka postawa mo¿e spowodowaæ koniec waszego zwi±zku. I radzê nie skupiaæ siê na niedosz³ej te¶ciowej, problem le¿y w twoim facecie. Jeszcze jedno- wstawiaj przecinki, bo czyta siê to okropnie i wychodzi straszny be³kot. Choæ wzmianka o dwóch bezp³odnych siostrach zalatuje trollem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.