![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o Wasze opinie nt. rozmowy mojego faceta z kobietą - szukał flirtu?
Tak, jestem tu dlatego, że nie wiem jak ugryźć temat.
Proszę Was o opinie- co byście pomyślały po przeczytaniu takiej korespondencji między Waszym facetem a inną kobietą. Zostawił fb na widoku (nie usprawiedliwiam się). Dodam, że korespondencja jest z lutego, nie wiem czy się spotkał, nie wiem jaka była wczesniej, ponieważ jest usunięta. Nie wiem również po co propozycja wina z Jego strony. Wiem natomiast, że mój facet kiedyś chciał sobie zrobić tatuaż, ale to było dawno i ostatnio nie chciał. Rozmowa poniżej. Dziewczyna: Przeoczylam wiadomość chyba 5******** Mój.numer. 26/02/2014 15:59 Mój facet: podziękował dobrze przeczytałaś ![]() 26/02/2014 16:00 Dziewczyna: A.co tam się urodziło? 26/02/2014 16:00 Mój facet: odnośnie tatuażysty chciałem się Ciebie poradzić i zapytać co słychać 26/02/2014 16:10 Dziewczyna: Aaa no to można się kiedyś spotkać ![]() 26/02/2014 16:10Mój facet: Z przyjemnością ![]() Wina pijasz? Takie z korkiem z korka ![]() 26/02/2014 16:11 Dziewczyna: Jasne ![]() 26/02/2014 16:13 Mój facet: To pięknie - jak coś to jestem w Poznaniu od dziś, tylko na weekend bardziej czasowy będę Wyświetlone 26 lutego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o Wasze opinie nt. rozmowy mojego faceta z kobietą - szukał flirtu?
Nie wiem czy szukał flirtu, ale jakbym ja coś takiego zobaczyła to bym się wściekła. Nie zabraniam mojemu TŻ mieć koleżanki, ale takie coś, by mi się bardzo nie spodobało. Co innego jakby mnie poinformował o tej rozmowie i ewentualnym spotkaniu a takie zatajanie to nie bardzo mi się widzi. No i jeszcze to winko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę o Wasze opinie nt. rozmowy mojego faceta z kobietą - szukał flirtu?
Cytat:
Czyli nie miałam o tym wiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Możemy się tu produkować przez 200 postów, ale sprawa sprowadza się tak naprawdę do jednego: co TY o tym sądzisz, jak to widzisz i czy zamierzasz coś takiego tolerować i czy nawet jeżeli się nie spotkał, to czy coś to dla Ciebie zmienia. Plus jak wygląda ten związek, a pewnie wygląda ciekawie skoro trzepiesz mu FB.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie bardziej niepokojące jest usunięcie wiadomości i końcówka rozmowy, w której podkreśla od kiedy można go spotkać i kiedy jest osiagalny itd. Wydaje mi się, że gdyby to była zwykła rozmowa odnośnie spotkania się "kiedyśtam" to nie podkreślałby tak bardzo, kiedy można by i tak dalej.
W sensie czasem się tak gada ze znajomymi: -aaa, trzeba by się wybrać na piwko.. -noooooo -no to kiedyś się zgadamy (ale nic z tego konkretnego nie ma i pewnie nie wyjdzie) a on podkreśla, tak jakby chciał, żeby spotkanie na 100 procent wypaliło i żeby nie wyszło tak, że on nie będzie mógł itd, tylko, żeby na pewno doszło do skutku. Bo tak o patrząc, to w samej rozmowie nie ma jeszcze nic takiego strasznego, ale te dwie rzeczy są niepokojące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Związek normalny. Wszystko ok. Po prostu zostawił to przeczytałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Niby nic wielkiego w tej wiadomości nie ma ale o takie spotkanie za moimi plecami ( o czym świadczy m.in usuniecie wiadomosci ) bym się wściekła. Poza tym co innego jakby jej kawe zaproponował a co innego wino. Niby też wielka róznica to nie jest ale chyba każdy zdaje sobie sprawe, ze jak sie komus wino proponuje to bardziej pod randke podchodzi niz zwykle spotkanie.
Mój facet musiałby się bardzo postarać żeby się z tego wytłumaczyć. Edytowane przez Oliwiabb Czas edycji: 2014-04-15 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja bym się wkurzyła nie o samą rozmowę tylko o zatajenie ewentualnego spotkania (choć nie wiadomo, czy do niego doszło). Dla mnie to naturalne jest, że jak się mam spotkać z kolegą to mówię o tym TŻ-owi. W końcu nie mam nic do ukrycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaz może to stereotypowe, no ale jest coś takiego, tak mi się wydaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
dla mnie jest to normalna rozmowa ze znajomą
twój chłop lubi rozmawiać przy winie? ta dziewczyna może ma tatuaże, więc praktycznie podpowie wymagasz szklanej kuli chyba, jeśli my mamy go znać lepiej niż ty ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do `winka` to nie mam zdania, bo ja lubię `piwko` ![]() Cytat:
![]() boże, w życiu bym nie pomyślała, że po takiej rozmowie ktoś uzna, że na 100% chcę żeby to spotkanie wypaliło, najlepiej już teraz natychmiast ![]() Cytat:
właśnie odszukałam takie coś jak `zarchiwizowane` na facebooku i ze zdziwieniem muszę powiedzieć, że są tam wiadomości, których wcale tam nie wrzucałam, ani nie kasowałam ![]() nic nie widzę złego w tej rozmowie, zwłaszcza że kurde oceniasz na podstawie jakiegoś wyrwanego z kontekstu fragmentu sprzed prawie dwóch miesięcy ![]() Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2014-04-15 o 15:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co zaś się tyczy rozmów na gg czy fb to nie informuję o każdej, ale czasami mówię, że gadałam z Krzyśkiem i on chce się spotkać. Też wole piwo niż wino ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie wiem czy to flirt czy nie, bo ciężko stwierdzić po takim krótkim fragmencie.
Osobiście byłabym wkurzona gdyby mój facet się umawiał na winko z jakąś dziewczyną i to zatajał. No ale ja mogę mieć skrzywienie po poprzednim związku, w którym facet co 4-6 miesięcy poznawał nową "najlepszą koleżankę" i zdarzało mu się flirtować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
ja: chyba się kiedyś tam spotkam ze zdziśkiem, gadaliśmy dzisiaj na faceoboku on: no i? ja: no i nic on: aha ![]() no nic totalnie z tej rozmowy nie wynikło, więc po co miałabym informować o niej tż-ta? Cytat:
twoim zdaniem te 8 zdań wymienionych w ciągu 10 minut to jest szczegółowa rozmowa? info, że ma czas raczej w weekendy, to są twoim zdaniem szczegółowe dane kiedy jest dostępny? laska, jeśli AŻ TAK cię to męczy, to CZEMU Z NIM NIE POROZMAWIASZ TYLKO PRZYCHODZISZ NA FORUM? ps. ja się umawiam sam na sam na piwo z kumplami, zdradzę ci coś: nie seksimy się w kiblu, ale ćśśśś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie uważam, żeby niepoinformowanie partnera o rozmowie było równoznaczne z ukrywaniem tej rozmowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą to jestem ciekawa jak określić, że ktoś próbował wykasować rozmowę. Albo się kasuje albo nie. Przecież fb nie zapisuje jakiś tam czynności pt. "próba wykasowania rozmowy". Nie bardzo jestem obeznana w funkcjonowaniu fb więc mogę się mylić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja również niektóre rozmowy kasuję, jeśli np. osoba, z którą rozmawiam nie życzy sobie, żeby ktoś inny się dowiedział o tym, o czym rozmawialiśmy. nie czuję się winna w żaden sposób `ukrywaniu rozmów` ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Rozmowa sama w sobie nie jest jakaś z podtekstami, ale zastanawiający jest fakt, że miała być ona usunięta. Jak ktoś coś próbuję ukryć, to zawsze mam wrażenie, że to ma jakieś drugie dno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo facet wie, że go inwigilujesz i usuwa, bo ceni sobie prywatność, albo ma coś do ukrycia. Swoją drogą, mówisz, że usuwa tak większosć rozmów, a w pierwszym poście, że chłopak tylko fejsa zostawił. Buszujesz po nim za każdym razem jak się nadarzy okazja? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
zawsze takie rozmowy usuwa? co to znaczy `takie` rozmowy i ty skąd to o tym wiesz skoro są usuwane? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Każdy związek ma inne zasady, niektóre pary nie spotykają się sam na sam z innymi "znajomymi" przeciwnej płci, chyba że to naprawdę kumple, przyjaciele, itd... O taką rozmowę, to ja bym się wkurzyła. Zwłaszcza, że jest wykasowana a kasuje tylko ten, kto ma coś do ukrycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Niewiarygodne prawda ? Można mieć więcej szczęścia niż ja dziś ? Nie wiem po co to zostawił, podejrzewam, że niechcący. Nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.