|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sylwester w Klubie
Witajcie , w tym roku z chłopakiem wybieramy się na sylwestra na dyskotekę , konkretnie antrakt w łodzi , jakie macie spostrzeżenia na temat sylwetstra w klubie/? podzielcie sie nimi ze mną, nigdy nie spędzałam tak sylwka
Dodam że w ofercie są tylko miejsca siedzące . pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sylwester w Klubie
Sylwester jak sylwester, ważniejsze od miejsca jest towarzystwo. Jeśli lubisz klubowe klimaty to ruszaj śmiało
![]() Ja raz byłam na sylwestrze w klubie i całkiem dobrze się bawiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Idziemy sami tylko ja i chłopak bez żadnych znajomych, szczerze mówiąc lubimy muzykę i ta niec ale rzadko chodzimy na disco , w tym roku mamy zamiar to zmienić i chcemy zacząć od sylwestra ,
Nurtuje mnie jednak kilka kwestii otóż, jest to disco z muzyką lat 70,80,90 , nie chciałabym żeby przzsło towarzystwo 40 plus samo Jak mamy się ubrać, typowo dyskotekowo czyli mocny makijaż , jakaś mini i szpileczki czy elaganciej?? Poprowadzcie mnie kobietki które zaliczyły sylwka w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jesteś pewna,ze sylwester we dwójkę w klubie to dobry pomysł ?
Ja ubrałam się elegancko ale w stylu imprezowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Byłam na sylwestrze w klubie 2 lata temu, tak z braku laku.
Jak ktoś nie bywa za często, jak ja (na palcach jednej ręki zliczę ile razy byłam w klubie na imprezie) to jest to może i coś innego. Jak ktoś jest bardziej aktywnym imprezowiczem to raczej nie zauważy różnicy między zwykłą sobotnią imprezą a takim sylwestrem. Pewnie to zależy od klubu, ale tam gdzie ja byłam była normalna impreza, z tą różnicą, że o północy większość wyszła na zewnątrz głośno odliczać i puszczać fajerwerki. Ja byłam ubrana normalnie, dżinsy i bluzka, ale różnie to wyglądało, jedne były na luzie, inne na "błyszcząco", ale tak chyba jest na każdej dyskotece ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A czemu pomysł zeby iść we dwoje jest według ciebie zły?? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a ile taki sylwester kosztuje od osoby? np we wroc i jak jest z biletami...można kupić jeszcze na kilka dni przed sylwkiem albo wejść spontanicznie do klubu już w sylwkaaaa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie byłam na sylwestrze w klubie, ale byłam w Antrakcie. I powiem Ci, że jednak musicie się z takim towarzystwem liczyć. Ja byłam na szczęście w większej grupie, ale miałam wrażenie, że cały czas podstarzałe byczki gapią się i zachodzą od tyłu
![]() Może źle trafiłam i akurat takie się wtedy towarzystwo zebrało, ale ostrzegam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nie bylam nigdy w antrakcie ale słyszałam że jest tam fajnie i że młodzi ludzie też tam się bawią
![]() Wtyk roku jest to impreza na 120 osób więc tłoku nie będzie koszt 200 od osoby ale to norma nawet na sale trzeba więcej wydac Trochę drogo ale mam nadziej że będzie fajnie jeśli pójdziemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej powiedzcie mi jeszcze coś o sylwku w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
ja byłam raz na sylwestrze w klubie i nie polecam.
Plusy: +dobra muzyka Minusy: -brak miejsca, by odpocząć. Nie można nigdzie usiąść, no chyba, że masz miejsc zaklepane -nie można swobodnie wymienic zdania bo jest tak głośno -trudno cokolwiek wypić, bo bar jest cały czas 'zapchany' -trudno dostać się do toalety, bo wiecznie jest zajęta. Ja się już na bank nigdy nie wybiorę na sylwka do klubu. ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
co to znaczy? to po polsku?
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Tam gdzie chcemy iść to impreza zamknięta , z zarezerwowanymi wejscowkami tak aby każdy miał swoje przypisane miejsce.Ma być tylko 120 osób
Ciepłe dania mają też być , idziemy tylko z chłopakiem , myślę że towarzystwo nam nie potrzebne , tam pewnie po paru głębszych się kogoś zapozna ![]() Akurat tak trafiliśmy że wszyscy nasi znajomi to nygusy które przed tv chcą siedzieć , nie organizują u siebie i jak my chcielismy zrobić tez było niieeee .... to mówimy nie , nie będziemy siedziec też w domu i wybierzemy klub bo na sali to trochę sztywno . Mam nadzieję ze bedzie oki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
A wybralismy antrakt , bo dlatego że nie będzie takiego tłoku noi ma dobre opinie w Łodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Kurcze co mamy zrobić?? boję się że tak jak mówicie będzie sporo starszych ludzi tam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
120 to bardzo mało osób. Ja kiedyś byłam na sylwestrze w klubie i nie różni się to szczególnie od innych imprez w ciągu roku, gdzie też nieraz są różne pokazy, itp. O północy ludzie wychodzą na zewnątrz, jest pokaz fajerwerków.
Co do ubioru, to u dziewczyn dominują czarne sukienki, złoto, brokat...ogólnie wszystko to co teraz jest na manekinach w sieciówkach ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
No właśnie ten rok jest ubogi w propozycje nikt z naszych znajomych nic nie organizuje, więc wpadliśmy na taki pomysł, chcemy iść do klubu gdzie normalna muzyka jest grana a nie lubudubu i żeby nie latały między nami laski kilkunastoletnie , mamy tam stolik i ciepłe jedzenie zapewnione noi nie bedzie takiego tłoku jesli jest 120 osób tylko myślę że to plus
Więc padło na antrakt, idziemy we dwoje a tam niech się dzieje co sie chde |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dobra wejśćiówki zaklepane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Mam wrażenie że tu chodzi o reklamę tego klubu. W każdym poście autorki jest wymieniona konkretna nazwa klubu (spoko już wszyscy załapali że tam idziecie po co za każdym razem podkreślasz nazwę klubu?). Wypowiedzi niby pytające, (mają spowodować że wątek nie padnie?), ale w każdym poście podane są szczegóły na temat imprezy, nazwy klubu, co jest w cenie, rodzaj muzyki, ile osób będzie na imprezie (i że oczywiście każdy ma zapewnione miejsce siedzące) itp. brzmiące jak reklama.
No ale spoko, może nie chodzi o reklamę.Wszyscy już załapali do jakiego klubu idziesz, z jaką muzyka itp. Myślę że nie musisz tego wymieniać w każdym poście. Ubierz się wygodnie i komfortowo dla Ciebie. To tylko klub i impreza taneczna, nie musisz trzymać się konkretnych, sztywnych zasad co do ubioru. Przestań sie tak stresować tym co na siebie włożę, kto tam będzie itp. Zabawa jest najlepsza jeśli ma się dobry humor. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-12-11 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Nie mam zamiaru się kłócić , to jest twoja opinia że ja reklamuję klub, nikogo innego , kilka osób już cos napisało i nikt się nie czepia , druga sprawa to że ktoś zadaje pytania na forum, nie świadczy już o tym że na siłę podtrzymuję temat ,bo tak nie jest załozyłam temat to pytam proste i logiczne , nikomu nic złego nie powiedziałam ,a ty widcznie źle spałaś i musiałaś się przyczpepić do czegoś noi doczepiłaś.
Jeśli masz od razu kogoś oskarżać to może lepiej nic nie pisz, tak będzie dla wszystkch lepiej ![]() Ps napisałam 11 postów a nazwy klubu użyłam tylko 2 razy to tak dla twojej wiadomości sfrutrowana laseczko Edytowane przez wiewioreqezg Czas edycji: 2013-12-11 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uderz w stół a nożyce się odezwą. To teraz przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałam zacytuj moją wypowiedź i podkreśl fragmenty w których Cię obrażam i się kłócę z Tobą. Ja tylko leciutko zasugerowałam pewna możliwość a tutaj wielki bulwers i mało kulturalne epitety w moja stronę. Ciekawe. Odpowiedziałam również na Twoje pytania co do ubioru, więc pisałam na temat i chciałam Ci doradzić. Dlaczego reagujesz tak agresywnie, zawsze tak masz? Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-12-11 o 10:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
18-tka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudynka9696961 Czas edycji: 2014-04-22 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.