|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jaki specjalista od doboru koloru
Witam, chcialabym sie dowiedziec do jakiego specjalisty trzeba sie udac aby miec pewnosc, ze ten dobierze kolor farby najlepiej pasujacy do typu urody?
Jest wiele fryzjerow co zbytnio nie maja pojecia o tym.. nie urazajac tych co sie na rzeczy znaja ale ja jak narazie nie spotkalam.. Sa fryzjerzy co zajmuja sie sztuka ciecia fryzur a i tacy co kolorami, ale oni widza jak mieszac kolory, co i jak nakladac zeby wyszedl pozadany kolor. Ale ja chce zeby to byl ktos, kto jest jego fachem dobieranie koloru wlosow do cery, oczu itd. Sa wizazysci, stylisci, itp. Ja nie wiem do kogo sie udac. Na zakladach fryzjerskich tez czesto widze napisy " stylizajca " ale jakos nie wiem. Chialabym isc do specjalisty u ktorego nie bede musiala sie martwic co znowu wyjdzie z tego wszytskiego. Troszke sie rozpisalam ![]() ale przez lata farbowalam na blond i juz mam serdecznie dosyc jasnych blondow. W necie szukam opinii co do cery i koloru wlosow ale na roznych stronach inne wskazowki wiec juz nie zaufam sobie w farbowaniu w domu. Bede wdzieczna jak ktos mi powie jaki fach zajmuje sie dobieraniem koloru . I jeszcze bardziej wdzeieczna jak takowego mi wskarze w Szczecinie ![]() Albo jak poznac fryzjera co sie zna na rzeczy (jakis dyplom???) Pozdrowionka. ![]() Edytowane przez laluna123 Czas edycji: 2014-04-19 o 02:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: jaki specjalista od doboru koloru
Zajrzyj tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=16581&page=32
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.