|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam - zobacz co ja mam :)
Na wymianę proponuję to co jest w moich dwóch wątkach, które stopniwo potaram się uzupełnić o kilka innych rzeczy zalegających u mnie w szafie
![]() Szukam: * krótkiej katanki lub żakieciku jeansowego * krótkiego zakieciku <raczej czarnego> * bluzeczek bawełnianych z krótkim i długim rękawem * krótkich spódniczek i sukienek * bolerek w kolrze czarnym, białym, zielonym lub czerwonym * kolczyków [I]duże koła * spódnic zwiewnych , marszczonych, z falbanami * korali Interesuje mnie rozmiar 38. Edytowane przez manolita Czas edycji: 2006-05-23 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam - zobacz co ja mam :)
ech, Joasiu taką też mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mam takie bluzeczki bawelniane, ta czerwona jest z Orsaya, zielona z Benettona,ma ladniejszy kolorek niz na fotce taki intensywny, sorrki ze niewyprasowane
![]() krotka spodniczke jeansowa mam w watku, Dorothy Perkins oryginalna, bardzo fajna korale tez mam ![]() moglabym czegos jeszcze poszukac bo podoba mi sie u Ciebie duzo rzeczy nie mam na wymiane perfumek ale oddam za Twoje duzo ![]() interesuje mnie tez turkusowy cien, tusz MF i puder Gosha tez bardzo, co juz pisalam podoba mi sie ta sukieneczka w kwiaty i torebka moge jeszcze pogrzebac w szafie ![]() zarezerwuj mi je plisss
Edytowane przez aangellaa Czas edycji: 2006-05-20 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
RedButterfly , fajna ta Twoja katanka, ale to nie jest do końca to o co mi chodzi
![]() Margo , która to spódniczka, bo nie zauważyłam jej w wątku. Aangellaa podobają mi się jeszcze tebluzeczki i korale. Poprszę ich wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja mam katanke czarna krótka jest bardzo sexi rozmiar s ale troszku wieksze s moim zdaniem
![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
pokaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() torebka tez mi sie podoba ale przedewszystkim ta sukieneczka ![]() juz daje wymiarki zielona:szer pod pachami 43 dl 53 nie ma rozmiaru podanego czerwona: szer pod pachami 43 dl 46 rozmiar S ale dobra tez na M wlasnie wyczytalam ze wycofujesz sukienke, szkoda bo to dla niej tyle rzeczy tu wklejalam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
watek jest w podpisie ![]() ![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ładna , ale to tez nie to co ja bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
martuska877
|
zajrzyj do mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754619 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=755979 szukalas spodniczki z falban ja mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.