|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
5 tydzien ciazy brak zarodka:(?
hejka witam was mam pytanko.BYlam u lekarza jestem w 5 tygodniu ciazy,3 tygodnie od zaplodnienia tak wychodzi z moich obliczen bo przeciexz nie zachodzi sie w ciaze 1 dnia miesiaczki.$ dni temu byl widoczny poecherzyk ciazowy,teraz nadal jest tyle ze wiekszy urosl podwojnie ale dalej nie widac zarodka.Lekarz powiedzial ze to ciaza,ale tyle sie nasluchalam o pustych pecherzykach ze dopokinie zobacze zarodka nie bede spokojna.Czy to normalne ze nie widac?mowil ze za 2 tygodnie bedzie widac bo sie niepokoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 tydzien ciazy brak zarodka:(?
Cytat:
przecież to wszystko wymaga czasu, żeby w dwóch komórek powstał nowy człowiek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja zobaczyłam swoją kruszynke dopiero w 11 tygodniu,wcześniej byłam 2 raza u lekarza i właśnie zarodek był tak malutki że nie widąć było ,też sie strachu najadłam na początku,przekopałam cały internet,ale wszystko jest dobrze,dziś moja córcia ma już 5 miesięcy,kochana napewno wszystko będzie dobrze,za 2 tygodnie zrób kolejne usg żeby rozwiać wszelkie wątpliwości.
![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-06-03 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Uff dziekuje wam ślicznie,pozostaje mi czekanie.Teraz nie wiem tylko czy isc do tego lekarza do ktorego chodze(bo kraza o nim zle zdania)czy isc do innego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja lekarza zmieniłam w 3 miesiącu ciązy,bo raz że nie byłam skierowana na żadne badania,krew,mocz,glukoze ,dlatego to mnie zastanowiło. chciałam aby moja ciąza była kontrolowana a nie kurcze musiałam prosić sama(!) o skierowania na dodatkowe badania,i w sumie po tym incydencie chodziłam już prywatnie,gdzie o każdej porze dnia i nocy,czy to świeto czy niedziela mogłam zadzwonić do skojego lekarza w razie potrzeby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja chodze prywatnie ale po 1 przez niego moja mama prawie stracila dziecko to raz,po drugie ja mam bardzo chora tarczyce a on sie na tym zbyt nie zna bo mnie zbywa,i nie chce tez rodzic tutaj u nas tylko wollabym w jakims wiekszym miescie.nie wiem sama ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wnioskując z Twojej wypowiedzi napewno zmieniłabym lekarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bez dwóch zdań zmień lekarza nawet jeżeli kawałek musiałabyś dojeżdzać!!! Chociaż to co Ci powiedział jest jak najbardziej prawdą tyle że: jeżeli lekarz ma naprawdę bdb sprzęt to widzi czy pęcherzyk jest taki jak powinien być dla danego dnia ciąży i z dużym prawdobodobieństwem stwierdza to co ci powiedział- myślę ze nie dawał by nadziei gdzyby coś było nie tak
Pozdrawiam przyszła Mamusiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no wielkosc pecherzyka jest adekwatna do wieku ciazy,npo nie bede gdybac poczekam 2 tygodnie i pojde na usg teraz tylko kwestia wyboru dobrego lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Bedzie dobrze!!!
trzymaj sie i nie daj się ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Mam identyczną sytuację, ale podchodze na loozie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odgrzebałaś wątek z 2010 roku, autorka już na pewno daaaawno po rozwiązaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.