|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
poronienie?
Cześć
większość z was pewnie uzna, że panikuję, zaczniecie mnie hejtować...ale to nic, mam obawę i muszę się was poradzić jako, że nie mam możliwości aktualnie pójścia do lekarza... w czym pies pogrzebany? a no w tym, że biorę tabletki (naraya) i pominęłam ze dwie w tym miesiącu, w trakcie współżyłam. wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę z blistra a dziś rano zauważyłam dziwny, krwisty śluz z niewielkimi skrzepami. ponad to od tygodnia pobolewa mnie brzuch, mniej więcej jak przy okresie. stąd moje pytanie, czy możliwe, że miałam wczesne poronienie? martwi mnie to bo zawsze kończę blister w czwartek i potem we wtorek jak z zegarkiem w ręku mam okres...a tu takie coś...no i śniło mi się 2 dni temu, że byłam w ciąży i urodziłam martwe dziecko...tak, wiem- to głupie ale jak człowiek zaczyna panikować to bierze pod uwagę dziwne czynniki :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: poronienie?
Cytat:
Krwawienie może wystąpić w 7 dniach przerwy czyli 1,2,3,4,5,6,7. Ty dostałaś w 1 dniu, nie ma powodu do niepokoju. Nie zawsze będziesz dostawała np. w 4 dniu krwawienie, organizm to nie zegarek. Jeżeli chcesz to zrób test/ idź do ginekologa, ale jak dla mnie jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
uff
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapewne tak. Jak bardzo się martwisz to zrób test, będziesz miała pewność 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.