|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Oryginalny pomysł na "coś" wspólnego z chłopakiem?
Witajcie,
od dawna się nad tym zastanawiam nad jakimś wspólnym przedmiotem, dla mnie i dla niego coś takiego samego. NIECH TO NIE BĘDZIE WISIOREK Wpadłam na pomysł bransoletki skórzanej by była neutralna np czarna dla niego biała dla mnie i jakiś symbol który skojarzymy z nami, albo to data albo coś jak NaLu =Natsu i Lucy, rozumiecie? Ale mój TŻ średnio był zadowolony z tego pomysłu. Kiedyś chcemy zrobić tatuaż, ale jeszcze za wcześnie na to.... może macie jakieś oryginalne pomysły na jakąś rzecz którą będę miała ja i on, symboliczna/niekiczowate/identyczne(ewentualnie kolory inne). Rozumiecie? Macie jakieś pomysły? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oryginalny pomysł na "coś" wspólnego z chłopakiem?
Cytat:
A może breloczki do kluczy? Tego na pewno nie zgubi ;-) Jeśli nie wisiorki - to może pierścionki (takie niby obrączki)? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Breloczki do kluczy są fajnym pomysłem.
Moja kolezanka przywiozła mi takie w pudełku - dom jest przedzielony na pół (coś jak złamane serce, jak się złączy dwsie połówki tworzą jedność). na pewno cos takiego znajdziesz w necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Breloczek - domek! Super jeśli mieszkacie razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.