|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Spaceroholiczka
|
Skromna wymianka u Kaveri - KWIECIEŃWitam w swoim pierwszym wątku ![]() WYMIENIONE ZAREZERWOWANE Interesują mnie głównie lakiery do paznokci, maseczki oraz kremy do twarzy, aczkolwiek jeśli coś mi się spodoba, skuszę się na coś innego. 1) Szampon do włosów, Balea More Blonde, zużycie widoczne na zdjęciu 2) Delikatne mleczko do demakijażu, AA, NOWE! 3) Błotna maska do twarzy z zieloną glinką, BingoSpa, NOWE! 4) Tusz do rzęs, volumising mascara, Avon Colortrend, NOWE! (więcej zdjęć - KLIK) 5) Korektor Bell, Multi Mineral, odcień ciemniejszy - prawdopodobnie 02, kilka razy użyty, starta naklejka, co jest widoczne na zdjęciu. (więcej zdjęć - KLIK) 6) Pomadka Golden Rose, nr 126, kilka razy użyta. (więcej zdjęć - KLIK) 7) Wysuszacz do lakieru, Life, NOWE! (więcej zdjęć - KLIK) 8) Odżywka do paznokci, Avon, bez formaldehydu, użyta dwa razy. (więcej zdjęć - KLIK) Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2014-06-30 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Skromna wymianka u Kaveri - KWIECIEŃ
Hej, znajdziesz coś u mnie w którymś wątku za:
3) Błotna maska do twarzy z zieloną glinką, BingoSpa, NOWE! 4) Tusz do rzęs, volumising mascara, Avon Colortrend, NOWE! (więcej zdjęć - KLIK)
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej cos za 2,3,4 ?
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1,2,3 ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś za szampon Balea i maseczkę z glinką?
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Ok, to czekam na PW z danymi.Tylko musiałabyś wysłać jako pierwsza, bo widzę, że nie masz jeszcze żadnych ocen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
3) Błotna maska do twarzy z zieloną glinką, BingoSpa 7) Wysuszacz do lakieru, Life ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.