|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
urodziny
Mój chłopak niedługo ma urodziny i bardzo chciałabym żeby to był idealny dzień dla niego.
Nie chodzi o prezent, bo to już właściwie wymyśliłam a o jakiś do niego miły dodatek tzn wyjście gdzieś(knajpa,teatr)/zrobienie czegoś (gokarty,ścianka wspinaczkowa,kręgle..). Mam mnóstwo pomysłów,ale żaden nie wydaje mi się do końca dobry. Kraków obfituje w ciekawe miejsca więc liczę na pomoc. Na pewno mnóstwo wizażanek mieszka w Krakowie i mogłoby poradzić jakieś sprawdzone miesjce a bardzo mi na tym zależy. Dla przykładu, ostatnio mój chłopak był w Chicks 'n' Champs i kasynie, i bardzo mu się podobało dlatego myślałam zeby pójść tym tropem. Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć.
Mam problem z prezentem na urodziny dla 42-letniego faceta. Nie wiem co podarować. Co proponujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na urodziny.
na gruponie cos poszukaj.. moze jakieś kłady?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To zależy jaką jest osobą? Może to być coś eleganckiego, w stylu spinki do koszuli z mankietami albo na przykład jakiś dobry alkohol?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: urodziny
Idź z nim na gokarty będzie się cieszył jak dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ładne pudełko ozdobne, a w środku jakiś lepszy alkohol i dobra czekolada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
elegancki krawat, koszula z wólczanki, ulubione perfumy albo bilet na mecz ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
polecam strone www.ereczniki.pl . Możesz znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziesz tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nowa kuchnia mamy TŻ
Mama mojego TŻ sprawiła sobie nową kuchnię. Chciałabym jej coś kupić z tej okazji. Myślałam o jakimś kwiatku, świeczkach, może jakieś filiżanki.. A może Wy macie jakieś pomysły? Byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowa kuchnia mamy TŻ
Wydaje mi się, że mogłabyś kupić zioła oczywiście jeżeli twoja 'teściowa' dużo gotuje i wykorzystuje świeże produkty, fartuch z napisem 'ja tu żądze' czy coś takiego też dobry pomysł. Świeczki raczej nie są dobrym pomysłem bo w kuchni raczej się ich nie używa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A może zestaw jakichś fajnych herbat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tż byłby bardziej zadowolony niż sama mamusia. ![]() Jakieś jeszcze pomysły? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mi się pomysł z filiżankami podoba, zioła też fajne, świeczek bym nie chciała ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Herbaty w takich puszkach prezentowych są fajne, najlepiej spróbuj znaleźć coś egzotycznego w fajnej puszce. Po zużyciu będzie można w niej trzymać zwykłą herbatę i będzie ładnie wyglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Mi przyszły na początku do głowy zioła, fartuszek personalizowany, może jakieś przyprawnik? Może zestaw noży w ładnym stojaku albo czajniczek do parzenia herbaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Spadochrony odpadają bo po pierwsze ma lęk wysokości, a po drugie podpytywałam go już kiedyś i nieszczególnie mu się ten pomysł podobał. Chodziło mi głównie o jakieś miejsca, w których można fajnie spędzić czas.
Nad gokartami się zastanawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Kupiłam herbatkę na wagę, sypaną - dojrzałą poziomkę. Pięknie pachnie i efektownie wygląda, a do tego taką wiosenną świeczkę a'la figurkę - kwiaty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
koszula (jeśli znasz rozmiar), portfel, perfumy, płyta ulubionego zespołu,słuchawki (jakieś lepsze), kalendarz, możliwości jest mnóstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Prezent dla niego - Jacuzzi
Hej dziewczyny!
Razem z moim chlopakiem mieszkamy za granica. W czerwcu mamy w Polsce wesele dlatego spedzimy tam 4 dni. Akurat mniej wiecej w tym okresie TZ ma urodziny. Mam nadzieje, ze mi pomozecie! Natomiast potrzebuje jakiegos hotelu , apartamentu, ktory bedzie posiadac jacuzzi i te sprawy. Chodzi mi mniej wiecej o cos takiego: http://www.komorowski.dormire.pl ![]() Dodam, ze interesuje mnie tylko Wroclaw, a najbardziej centrum. Moze Wy znacie takie miejsca i polecicie? Z gory dziekuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Wam
![]() W Maju mój ukochany obchodzi urodziny ,z tej okazji zamierzam wpaść do niego-taka niespodzianka - ale niestety się nie udało , bo juz mu kolega wygadał że będe ![]() ![]()
''I'm sorry '' K.B. 23.02.2014 14:32[*] Wymiana (+ moja lista ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46160139 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Nie mam pomysłu na prezent dla mojego chłopaka.
Nie mam pomysłu na prezent dla mojego chłopaka. W maju będzie miał 19 urodziny. Interesuje się piłką nożną, ale nic związane z tym mu chyba nie kupię, bo zbytnio nie mam co z tej dziedziny. Piłki mu nie kupię, ani koszulki z jego ulubionym zespołem piłkarskim, bo on to już ma. Co mogłabym mu kupić? Coś fajnego, a nie jakiegoś dennego. Tak myślałam o jego ulubionych perfumach, ale raz że nie jest to oryginalny prezent, a dwa te perfumy są drogie, aż tyle nie będę wydawać na niego z mojego kieszonkowego, bo rodzice oddzielnej kasy na prezent dla niego mi nie dadzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie mam pomysłu na prezent dla mojego chłopaka.
powiedz o jaka kwote mniej wiecej chodzi... inaczej troche ciezko Ci pomoc...
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niespodziankowy przyjazd :)
Wydaje mi sie, ze sam fakt, ze przyjezdzasz specjalnie dla niego, powinien go ucieszyc
![]() Najwazniejsze przeciez, ze bedziecie razem i spedzicie troche czasu razem, czego jak mniemam nie robicie zbyt czesto (wnioskuje, ze mieszkacie w innych miastach).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.