|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dieta Dabrowskiej - gdzie najlepiej pojechac?
Cześć Dziewczyny i Chłopaki
co do korzyści diety dr Dąbrowskiej nie mam żadnych wątpliwości. Zastosowałam ją 5 lat temu, najpierw samodzielnie na 3 tygodnie, a potem zdecydowałam pojechac na 2 tygodniowy urlop z tą dietą. W tym roku chciałabym zzacząc od urlopu z dietą i tutaj... mam wątpliowści, dokąd pojechac... Ośrodkow jest wiele, Sofra w Mielnie jest zarezerwowana do października, a tam faktycznie "nadzór" ma dr Dabrowska. Powstało wiele miejsc reklamujących, że proponują odzywianie z tą dietą, ale wiele słów to pusta reklama. Z doświadczenia poprzednich 2-tyg wczasów wiem, że nie do końca jest tak, jak wygląda to w ofercie...np. miska sałatki na stolik 6-osobowy... Byłam z siostrą, dotrwałam do końca, ale siostra zrezygnowała po tygodniu. Nie chcę wydawac ogromnej kasy na cebulę, czosnek i cytrynę. Kochane, macie dobre doświadczenia? Co możecie polecic???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta Dabrowskiej - gdzie najlepiej pojechac?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję gy_p_sy
![]() Widzę, że chodzi o kameralny ośrodek (Villa Carpatia?). Bardzo lubię takie klimaty, mam jednak pytanie, jak jest z jakością obsługi? Kiedyś byłam w podobnym ośrodku nad morzem, fajnie się zapowiadało, ale później były szczegóły typu: jedna miska z surówką na stolik 6-osobowy... Brakowało im także termometru i ciśnieniomierza, wiadomo, reakcje organizmu przy takim oczyszczeniu mogą być różne i trzeba być przygotowanym. Bedę wdzięczna, jesli możesz napisać coś więcej o Żołyni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Sofra ma teraz filię także w karpaczu z tego co wiem są wolne miejsca może spróbuj tam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Dokładnie - Villa Carpatia. Ludzie z obsługi są bardzo uprzejmi i zawsze gotowi do pomocy. Codziennie można korzystać z opieki lekarza - różne rzeczy się mogą wydarzyć. Lekarz z tego co pamiętam jest codziennie. Rano zawsze można zmierzyć ciśnienie, temperaturę, zważyć się. W ośrodku jest też dostęp do leków na biegunkę i te sprawy, bo takie rzeczy też się dzieją. Co do jedzenia - porcje są gigantyczne i zawsze można poprosić o dokładkę jeśli coś się skończy. Jedzenie jest bardzo smaczne i świeże. Dostęp do wody jest nieograniczony. Gimnastyka jest prowadzona w bardzo fajny sposób, dostosowany do potrzeb i poziomu. Zdecydowanie polecam ten ośrodek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam jestem studentka socjologii i piszę prace dyplomową na temat diet, odchudzania i trudności z tym związanych dlatego poszukuje respondentek do wywiadów. Wywiady będę prowadzić telefonicznie lub prze skyp-a. Jeśli jest na tym forum ktoś chętny do pomocy proszę o kontakt lori1209@op.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.