|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Kuźnia inspiracji
|
Szybki maj u Ins
Witam
![]() W tej edycji tylko dwie rzeczy na wymianę, jednak myślę, że jakoś szybko się z tym uporamy ![]() Na początek: - za perfumy szukam wyłącznie innych perfum, najchętniej 30ml SEP, Iris Noir, Vanille Noir lub Neroli, ale można kusić oczywiście ![]() ![]() - najchętniej wymieniłabym wszystko razem, ale mogę zrobić ustępstwo - poza wątkiem mam też trochę innego tałatajstwa, można pytać (wspomnę nieśmiało o kolekcji 4 tuszy do rzęs, otwierane i używane, ale myślę, że spokojnie powinny do pół roku jeszcze posłużyć, mokre) - nie szukam szamponów, balsamów do ciała i kolorówki, ale żele pod prysznic, odżywki proteinowe do włosów jak najbardziej ![]() - raczej się nie rozdrabniajmy, lepiej dla mnie wziąć jeden konkret niż masę pierdółek, które mi się nie przydadzą - zasady jak u chyba każdego: wysyłam pierwsza osobom ze znaczącą różnicą przekupek, z podobną równocześnie, ze sporo niższą już nie - a i zapomniałabym - zapraszam Łodzianki do wymiany osobistej ![]() - uwaga: wymieniam kosmetyki także na ciuchy (rozmiar L): legginsy, tregginsy, jakieś fajne koszule, zwiewne bluzki - można mnie skusić też torbą na laptopa, raczej mniejszego, z paskiem na ramię Co oferuję: 2. Nivea, balsam do mycia ciała po opalaniu z ogórkiem - użyty raz. 3. Timotei, szampon drogocenne oleje - ubytek raczej testowy, max 50 z 400ml. YR już nie ma, ale zapraszam po resztę ![]() Zapraszam Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2014-05-25 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Szybki maj u Ins
Ją to bym chciała so elixir..zanosi się na to że nie bawem powiedzmy za tydzień będę miała nowke sztukę 30ml SEP..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej na klasycznego 15,6 chyba i na 99% ma.pasek na ramię spr po pracy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za so elixir?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Yves Rocher, So elixir EDP z niewielkim ubytkiem, na moje oko pozostało jakieś 47-48ml/50ml (mam zachomikowany kartonik)
Wymienisz na perfumy z mojego wątku? ![]()
![]() |
#7 |
:)
|
coś za so elixir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
w takim razie czekam na wiadomość, jeśli już przetestujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
HEJ nie mam niestety długiego paska
musiał się zapodziac przy przeprowadzce torba nowa,nie noszona ma uchwyty na pasek-wiec mozna doczepić kazdy ale nie mam paska.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher, So elixir EDP mnie ciekawi;
zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coś za SO ELIXIR?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.