|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Majtki z zabawnym napisem/nadrukiem
Witajcie,
nie wiecie może gdzie w Poznaniu mogę dostać majtki damskie, figi z zabawnym napisem, nadrukiem? (Na allegro są, ale cena to 3 zł, nie wiadomo jak z jakością, no i gacie na allegro? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majtki z zabawnym napisem/nadrukiem
Niestety nie pomogę jeśli chodzi o sklepy w Poznaniu, natomiast na all widziałam bardzo dużo w swoim czasie i nie tylko za 3 zł ale też droższe, poszukaj firm, które typowo zajmują się takimi nadrukami, widziałam takie majteczki za 19 zł, więc powinny już być lepszej jakości. Wiadomo, że za 3 zł nie ma się czego spodziewać.
Ponadto polecam sklep www. s o x o .pl - bardzo dobra jakość produktów, zamawiałam tam majtki dla męża właśnie z zabawnymi napisami, dla siebie skarpetki i naprawdę jestem zadowolona. Podczas prania nic się z tą bielizną nie dzieje, także jak najbardziej mogę polecić a wiem, że majteczki dla kobiet też mają, bo dostałam je w gratisie. Na allegro też sprzedają z tej firmy, polecam użytkownika w załączeniu kupowałam u niego kilkakrotnie i własnie tutaj dostałam gratisy przy większych zamówieniach, kupowałam nie tylko dla męża i siebie ale także dla znajomych, także jak najbardziej mogę polecić. Teraz kupowanie przez internet to nic strasznego, ja kupuję bieliznę tylko przez internet, przecież nie jest to odzież używana - nie ma się co bać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzięki bardzo za pomoc
![]() znalazłem takie: http://allegro.pl/stringi-majtki-dzi...418156352.html tylko co to znaczy rozmiar uniwersalny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Rozmiar uniwersalny tzn. że na wszystkich powinien pasować. Moim zdaniem te majteczki co znalazłeś nie są fajne, lepsze są te co ja Ci podesłałam i przynajmniej sklepy sprawdzone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a ja szukam takich http://www.loveit.pl/love/1360182 wie ktoś może gdzie mogę je znaleźć .?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.