|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wody perfumowane: Elizabeth Arden 'Provocative Woman' i Avon Premiere Luxe!
Cześć Dziewczyny!
![]() W trakcie robienia letnich porządków w łazienkowych szafkach natrafiłam na nieudane zakupy bądź prezenty z ubiegłego roku. Oto one: 1) Woda perfumowana 'Provocative Woman' E. Arden, poj. 30ml, zużyte ok. 10ml - mam do niej jeszcze oryginalne opakowanie (wartość ok. 40zł) 2) Woda perfumowana 'Premiere Luxe' Avon, poj. 50ml, zużyte ok. 20ml (wartość ok. 40zł) 3) Woda perfumowana 'Ardente Ninia' Chatier, odpowiednik Armani Mania, poj. 50 ml, zużyte ok. 10ml (wartość ok. 18zł) Wymienię się na: - brązujący krem do twarzy SPF min. 20, cera jasna - sindbady-rybaczki z cienkiego jeansu, r. S-M - czarne jelly shoes z odkrytymi palcami, rozm 39 - wodoszczelna nakładka na materac! taka jak w lidlu: http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-72A8B...rta.htm?id=313 może być inny wymiar - NOWY ręcznik kąpielowy-poncho dla dzieci Wymienię się raczej na w/w konkrety. Zapraszam serdecznie do wymiany ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Zdjęcia perfum ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- zdjecia Edytowane przez brązowiutka Czas edycji: 2014-06-06 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wody perfumowane: Elizabeth Arden 'Provocative Woman' i Avon Premiere Luxe!
coś za pierwsze dwa zapaszki?
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- koszula moim zdaniem stan bdb. podstawki do jajek w sumie mam 3szt. ale jedna ma delikatne obtłuczenie (3x4mm.) więc jej nie wystawiałam mogłaby oddać: 228 - biała koszula, 336 - obrus granatowy 397 - wazoniki wiklinowe 360 - podstawki do jajek jak to widzisz? Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2014-06-06 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: wody perfumowane: Elizabeth Arden 'Provocative Woman' i Avon Premiere Luxe!
) Woda perfumowana 'Provocative Woman' E. Arden, poj. 30ml, zużyte ok. 10ml - mam do niej jeszcze oryginalne opakowanie
(wartość ok. 40zł) 2) Woda perfumowana 'Premiere Luxe' Avon, poj. 50ml, zużyte ok. 20ml (wartość ok. 40zł) 3) Woda perfumowana 'Ardente Ninia' Chatier, odpowiednik Armani Mania, poj. 50 ml, zużyte ok. 10ml cos u mnie? poza watkiem mam ejszcze avon love i avon exotic beach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
coś za Avon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Woda perfumowana 'Premiere Luxe' Avon, poj. 50ml, zużyte ok. 20ml
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to może wymieńmy wszystkie trzy zapachy za rzeczy, które wybrałaś za pierwszym razem i dorzuć mi jeszcze jakieś ,,duperele,, (mam ujęte w pierwszym poście) może coś masz z tego co potrzebuję ?
Co o tym myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oki, mi pasuje :echem: idę na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.