|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Takie zachowanie świadczy oo?
Mam pewien problem jeśli można to tak wgl nazwać.
A mianowicie chodzi o to,że poznałam takiego chłopaka,który dodał mnie do znajomych na fb,zaczął zaczepiać. Nie fascynuję się ,,podrywem" na facebooku, jest to dziecinne, dlatego też nie wyobrażałam sobie niczego wielkiego. Zaproponował spotkanie,twierdząc że fajnie byłoby się poznać . Podał mi swój numer tel,pisząc że jak będę chciała i znajdę czas żebym się odezwała. Zgodziłam się. Spotkaliśmy się w piątek,przyjechał ze swoimi znajomymi twierdząc,,poznasz mnie i przy okazji moich znajomych" co było bardzo miłe. Spędziliśmy całą noc w super restauracji, gralismy w bilarda Zapropoponował mi aby w sobote na drugi dzien jechac do Katowic z jego znajomymi na skatepark, zrobic sobię ciekawą wycieczke,spedzić miło czas. Stwierdziłam czemu nie Jest on typem faceta który nie komplementuje nie wiadomo jak dziewczyny. Poszliśmy się przejść sami, mówił ze jestem bardzo ładna wiec nie dziwi się,że tylu chłopaków chciało by coś ,,więcej". Zaprzyjaźniłam się z nim,jego znajomymi,wszyscy byli bardzo fajni. Po 23 odwieźli mnie do domu, wyszedł ze mną z samochodu,całus w policzek i na drugi dzień do Katowic. W sobote wyruszylismy tą samą paczką , siedział on w tyle obok mnie W stronę do Katowic byłam cały czas oparta ręką o niego. Chwilami patrzył na mnie itd itp. Przy postojach zawsze szedł obok mnie albo stał. Zajechaliśmy do jego znajomego Usiadł obok mnie trzymając mnie za rękę, byłam w niego przytulona Potem na skatepark i do mcdonalda gdzie było paru chłopaków którzy non stop patrzyli sie na mnie,powiedziałam mu to na co on ,, chyba lepiej będzie jak z tą wyjde,wyjdziemy bo moze to sie źle dla nich skończyć". Mówił,że wszyscy do mnie ,,zarywają"Z powrotem całą drogę trzymalismy sie za rękę Pojechalismy jeszcze do drugiego znajomego gdzie było ok 15 osób. Siedzielismy obok siebie , przytuleni było jak w bajce *.* Odwzieźli mnie do domu po 21,powiedział,ze będzie pisał,całus w policzek i w sumie na tym się skończyło.Pisaliśmy dzisiaj ogółem,napisałam,ze musze zejść na co on ,,to miłego dnia, napisz jak będziesz ! ;*** " I teraz nie wiem jak mam interpretować jego zachowanie.. Bo w sumie nie znamy się bardzoo długo ale nie wiem co mam rozumieć przez jego zachowanie o.O Pomóżcie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Takie zachowanie świadczy oo?
Serio nie wiesz?
To chyba jednoznaczne skoro facet wysyła ci sygnały, że mu się podobasz. Nie ma nad czym się zastanawiać i analizować dogłębnie jego zachowania tylko zacząć działać! A z tego co piszesz wynika, że on też ci się podoba, więc pełne pole do popisu.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie Ty tu masz problem?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Może to pierwszy chłopak i nie wie co się dzieje?
Edytowane przez slawek_33 Czas edycji: 2014-05-04 o 15:25 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Miło się to czyta
Urocze podchody nastolatków. Nie martw się, bo wygląda na to, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Kontynuuj kontakt, odezwij się czasem pierwsza i coś zaproponuj, ogólnie ciesz się nową znajomością. I samo się pewnie potoczy w dobrym kierunku. A nawet, jak się nie rozwinie, to jeszcze wiele takich znajomości przed Tobą.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Spodobałaś się facetowi i tyle
Sama bym chciała żeby spotkało mnie coś podobnego :p
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
No działaj na co czekasz
?
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
I w czym problem? Widać, że mu się podobasz.
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymaliśmy się za ręce, było jak w bajce
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
No coz... powodzenia na nowej drodze życia
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

A mianowicie chodzi o to,że poznałam takiego chłopaka,który dodał mnie do znajomych na fb,zaczął zaczepiać. Nie fascynuję się ,,podrywem" na facebooku, jest to dziecinne, dlatego też nie wyobrażałam sobie niczego wielkiego.

To chyba jednoznaczne skoro facet wysyła ci sygnały, że mu się podobasz. Nie ma nad czym się zastanawiać i analizować dogłębnie jego zachowania tylko zacząć działać! A z tego co piszesz wynika, że on też ci się podoba, więc pełne pole do popisu.

?