Takie zachowanie świadczy oo? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-04, 14:38   #1
Ewelina1275
Przyczajenie

Arrow

Takie zachowanie świadczy oo?

Mam pewien problem jeśli można to tak wgl nazwać. A mianowicie chodzi o to,że poznałam takiego chłopaka,który dodał mnie do znajomych na fb,zaczął zaczepiać. Nie fascynuję się ,,podrywem" na facebooku, jest to dziecinne, dlatego też nie wyobrażałam sobie niczego wielkiego. Ale chodzi on do szkoły obok mojej i w sumie stwierdziłam,ze fajnie by było go poznać. Po tygodniu napisałam do niego, zaczeliśmy pisać Zaproponował spotkanie,twierdząc że fajnie byłoby się poznać . Podał mi swój numer tel,pisząc że jak będę chciała i znajdę czas żebym się odezwała. Zgodziłam się. Spotkaliśmy się w piątek,przyjechał ze swoimi znajomymi twierdząc,,poznasz mnie i przy okazji moich znajomych" co było bardzo miłe. Spędziliśmy całą noc w super restauracji, gralismy w bilarda Zapropoponował mi aby w sobote na drugi dzien jechac do Katowic z jego znajomymi na skatepark, zrobic sobię ciekawą wycieczke,spedzić miło czas. Stwierdziłam czemu nie Jest on typem faceta który nie komplementuje nie wiadomo jak dziewczyny. Poszliśmy się przejść sami, mówił ze jestem bardzo ładna wiec nie dziwi się,że tylu chłopaków chciało by coś ,,więcej". Zaprzyjaźniłam się z nim,jego znajomymi,wszyscy byli bardzo fajni. Po 23 odwieźli mnie do domu, wyszedł ze mną z samochodu,całus w policzek i na drugi dzień do Katowic. W sobote wyruszylismy tą samą paczką , siedział on w tyle obok mnie W stronę do Katowic byłam cały czas oparta ręką o niego. Chwilami patrzył na mnie itd itp. Przy postojach zawsze szedł obok mnie albo stał. Zajechaliśmy do jego znajomego Usiadł obok mnie trzymając mnie za rękę, byłam w niego przytulona objął mnię ręką, wszyscy bawiliśmy się Potem na skatepark i do mcdonalda gdzie było paru chłopaków którzy non stop patrzyli sie na mnie,powiedziałam mu to na co on ,, chyba lepiej będzie jak z tą wyjde,wyjdziemy bo moze to sie źle dla nich skończyć". Mówił,że wszyscy do mnie ,,zarywają"Z powrotem całą drogę trzymalismy sie za rękę Pojechalismy jeszcze do drugiego znajomego gdzie było ok 15 osób. Siedzielismy obok siebie , przytuleni było jak w bajce *.* Odwzieźli mnie do domu po 21,powiedział,ze będzie pisał,całus w policzek i w sumie na tym się skończyło.Pisaliśmy dzisiaj ogółem,napisałam,ze musze zejść na co on ,,to miłego dnia, napisz jak będziesz ! ;*** " I teraz nie wiem jak mam interpretować jego zachowanie.. Bo w sumie nie znamy się bardzoo długo ale nie wiem co mam rozumieć przez jego zachowanie o.O Pomóżcie
Ewelina1275 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 14:43   #2
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07
Konto usunięte

Dot.: Takie zachowanie świadczy oo?

Serio nie wiesz? To chyba jednoznaczne skoro facet wysyła ci sygnały, że mu się podobasz. Nie ma nad czym się zastanawiać i analizować dogłębnie jego zachowania tylko zacząć działać! A z tego co piszesz wynika, że on też ci się podoba, więc pełne pole do popisu.
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 15:04   #3
gnishu
Raczkowanie

Gdzie Ty tu masz problem?
gnishu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 15:24   #4
slawek_33
Raczkowanie

Może to pierwszy chłopak i nie wie co się dzieje?

Edytowane przez slawek_33
Czas edycji: 2014-05-04 o 15:25
slawek_33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 15:41   #5
nadijka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewelina1275 Pokaż wiadomość
Mam pewien problem jeśli można to tak wgl nazwać. A mianowicie chodzi o to,że poznałam takiego chłopaka,który dodał mnie do znajomych na fb,zaczął zaczepiać. Nie fascynuję się ,,podrywem" na facebooku, jest to dziecinne, dlatego też nie wyobrażałam sobie niczego wielkiego. Ale chodzi on do szkoły obok mojej i w sumie stwierdziłam,ze fajnie by było go poznać. Po tygodniu napisałam do niego, zaczeliśmy pisać Zaproponował spotkanie,twierdząc że fajnie byłoby się poznać . Podał mi swój numer tel,pisząc że jak będę chciała i znajdę czas żebym się odezwała. Zgodziłam się. Spotkaliśmy się w piątek,przyjechał ze swoimi znajomymi twierdząc,,poznasz mnie i przy okazji moich znajomych" co było bardzo miłe. Spędziliśmy całą noc w super restauracji, gralismy w bilarda Zapropoponował mi aby w sobote na drugi dzien jechac do Katowic z jego znajomymi na skatepark, zrobic sobię ciekawą wycieczke,spedzić miło czas. Stwierdziłam czemu nie Jest on typem faceta który nie komplementuje nie wiadomo jak dziewczyny. Poszliśmy się przejść sami, mówił ze jestem bardzo ładna wiec nie dziwi się,że tylu chłopaków chciało by coś ,,więcej". Zaprzyjaźniłam się z nim,jego znajomymi,wszyscy byli bardzo fajni. Po 23 odwieźli mnie do domu, wyszedł ze mną z samochodu,całus w policzek i na drugi dzień do Katowic. W sobote wyruszylismy tą samą paczką , siedział on w tyle obok mnie W stronę do Katowic byłam cały czas oparta ręką o niego. Chwilami patrzył na mnie itd itp. Przy postojach zawsze szedł obok mnie albo stał. Zajechaliśmy do jego znajomego Usiadł obok mnie trzymając mnie za rękę, byłam w niego przytulona objął mnię ręką, wszyscy bawiliśmy się Potem na skatepark i do mcdonalda gdzie było paru chłopaków którzy non stop patrzyli sie na mnie,powiedziałam mu to na co on ,, chyba lepiej będzie jak z tą wyjde,wyjdziemy bo moze to sie źle dla nich skończyć". Mówił,że wszyscy do mnie ,,zarywają"Z powrotem całą drogę trzymalismy sie za rękę Pojechalismy jeszcze do drugiego znajomego gdzie było ok 15 osób. Siedzielismy obok siebie , przytuleni było jak w bajce *.* Odwzieźli mnie do domu po 21,powiedział,ze będzie pisał,całus w policzek i w sumie na tym się skończyło.Pisaliśmy dzisiaj ogółem,napisałam,ze musze zejść na co on ,,to miłego dnia, napisz jak będziesz ! ;*** " I teraz nie wiem jak mam interpretować jego zachowanie.. Bo w sumie nie znamy się bardzoo długo ale nie wiem co mam rozumieć przez jego zachowanie o.O Pomóżcie
Napisz proszę, gdzie jest problem (facet obiecał, że napisze i pisał), bo chyba mam dziś jakieś zaćmienie
nadijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 15:56   #6
Magdallen
Zakorzenienie

Miło się to czyta Urocze podchody nastolatków. Nie martw się, bo wygląda na to, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Kontynuuj kontakt, odezwij się czasem pierwsza i coś zaproponuj, ogólnie ciesz się nową znajomością. I samo się pewnie potoczy w dobrym kierunku. A nawet, jak się nie rozwinie, to jeszcze wiele takich znajomości przed Tobą.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 16:44   #7
kasiakasia1990
Przyczajenie

Spodobałaś się facetowi i tyle Sama bym chciała żeby spotkało mnie coś podobnego :p
kasiakasia1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 19:52   #8
Clemence
Zakorzenienie

No działaj na co czekasz?

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 20:25   #9
Ewelina1275
Przyczajenie

Mam zamiar się z nim spotkać.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez slawek_33 Pokaż wiadomość
Może to pierwszy chłopak i nie wie co się dzieje?

nie,nie pierwszy ;d
Ewelina1275 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 20:48   #10
szynka_w_toscie
Zadomowienie

I w czym problem? Widać, że mu się podobasz.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 20:53   #11
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Trzymaliśmy się za ręce, było jak w bajce

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-04, 21:43   #12
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Miło się to czyta Urocze podchody nastolatków.
też takie odniosłam wrażenie jak czytałam, urocze takie niewinne zaczepki i podchody
ale problemu nie widzę
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-05, 06:21   #13
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Trzymaliśmy się za ręce, było jak w bajce
Zazdrośnik!

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-05, 11:40   #14
MeredithGrey
Zadomowienie

No coz... powodzenia na nowej drodze życia
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości