|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zagadać?
Hej! Wiem, że pewnie mój problem w porównaniu z problemami niektórych dziewczyn (czy kobiet), które są na tym forum, jest błahy. Ale czuję, że potrzebuję czyjejś rady. Przejdę do rzeczy.
Nie sądziłam nigdy, że jestem nieśmiała. Dopóki nie zaczęły mnie interesować spawy miłosne itp. Nie mam kłopotów z nawiązaniem kontaktu z chłopakami, którymi nie jestem zainteresowana. Do domku obok mojego przyjechał chłopak z rodziną. Jest ich dużo : jego rodzice, dziadkowie, kuzynka i kuzyn. Moja mama zna jego rodziców, więc po rozmowie z nimi powiedziała, że zostają na dwa tygodnie. Z jednej strony dużo, z drugiej mało. Piotrek strasznie mi się podoba. Jest miły, pracowity, ładny. I starszy o rok. Kiedy byliśmy małymi dziećmi to się przyjaźniliśmy. Tzn. bawiliśmy się, kiedy oni tu przyjeżdżali , ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie. Z jego kuzynką gadałam tylko raz, więc nie znam jej dobrze. Jest dosyć brzydka pogoda, więc rzadko wychodzą z domu. Kiedy już wyjdą, ja nie mam odwagi zagadać, a oni nie są sami więc raczej nie będą umierali z samotności. Do ogródka im przecież nie wejdę tak nagle. Nie chcę się zbłaźnić. Chcę po prostu zagadać np. do Oli, żeby potem mieć kontakt z Piotrkiem. Albo zagadać do Piotrka. Tylko co powiedzieć? Za niedługo znów przyjadą więc jeśli byśmy z Piotrkiem się do siebie zbliżyli to byłoby super. Co powiedzieć? Co robić żebym mu się spodobała? Proszę o rady! ![]()
Just take time to smell the flowers ![]() Edytowane przez macbarbie Czas edycji: 2014-05-05 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zagadać?
Najlepiej coś naturalnego np. zapytać na jak długo zostają, albo "ale ta pogoda brzydka/ uwielbiam jak świeci słońce", potem możesz zagadać o tym czym sie zajmują na codzień czy sie ucza czy pracuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Problem wydawać by się mógł banalny , ale tak właściwie ciężko jest coś doradzić , bo "łatwo powiedzieć , trudno zrobić " :| Najprościej jest być naturalnym , nie kombinować , być cierpliwym i przede wszystkim NIE NARZUCAĆ SIĘ !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No ale skoro wasi rodzice sie znaja to nie zorganizowaliby sobie takiego dawno-sie-nie-widzielismy-spotkania?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.