|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
pomozcie:P
jutro wybieram siem do fryzjera i mam maly problem:P Chcialabym miec wlosy obciete cos jak MK Olsen...jak mam to wytlumaczyc fryzjerce...?bez zabierania tej oto fotki do salonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomozcie:P
moim zdaniem olsenki maj normalnie obciete wlosy zadnej rewelacji lekko pocieniowane i wystpniowane z przodu ! gdy maj krecone wlosy wyglada to troszke inaczej a tak naprawde to banalne , proste fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
zgadzam sie z sexrap13 - widac to na zdjeciu,gdzie jedna ma wyprostowane włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
też bym chciała tak mieć ścięte włoski jak MK, ale jak wytłumaczyć to fryzjerce nie mam pojęcia, bo ona i tak zrobi co innego. Złe doświadczenia z fryzjerami... :/
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem włosy MK Olsen są poprostu najzwuczajniej leciutko scieniowane a z przodu od linii brody (lub troche niżej) ma zrobione pazurki. Wg mnie one są ścięte tak samo tylko MK ma pofalowane włoski
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.