|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Łódź Fitness/ Siłownia ;)
Hej
Czy są tu jakieś chętne (początkujące) z Bałut w Łodzi (najchętniej Teofilów), ale może też być Śródmieście na wspólny Fitness/ Siłownie? Moje potrzeby i możliwości: Pupa, uda, brzuszek 3-4 razy w tygodniu ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Łódź Fitness/ Siłownia ;)
Odswieze watek, moze ktos chetny na silownie fitness najlepiej w okolicy Srodmiescia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
łodzianki, wiecie że u nas w mieście sporo się dzieje w wakacje i w wielu parkach sa organizowane różne zajęcia z fitnessu i jogi ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja zapraszam na silownie na Gym Bazę na ul. Sobolowa - kameralnie, miło, bez lansu i przerostu treści nad formą.
Dobrzy trenerzy personalni- korzystam z treningow u Joanny ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Może podepnę się pod ten temat.
Chciałabym zacząć chodzić na siłownię. Interesuje mnie zrzucenie wagi i ogólne poprawienie wyglądu ![]() To "gdzie" to w sumie nawet ważniejsze bo od czegoś trzeba zacząć ![]() Zależy mi na dobrej atmosferze i tym by wszystko było dobrze ogarnięte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.