|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
![]() taniec brzucha- gra w rozbieranie
cze¶æ dziewczyny. Mam pytanie otó¿ jedna z kole¿anek powiedzia³± ¿e taniec brzucha to idealna forma do streaptisu czy wiecie jak go wykonaæ? albo posiadacie jak±¶ inn± formê tañca, do zabawy w rozbieranie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Dot.: taniec brzucha- gra w rozbieranie
wejd¼ na http://kobieta.interia.pl/news?inf=721415 s± tam 2 filmiki z tañcem brzucha lub poprostu popatrz na teledyski Shakiry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy pr±dzik w jej obwodach
Wiadomo¶ci: 11 593
|
Cos mi sie wydaje ze wiecej odpowiedzi znalaz³abys w dziale Intymne na plotkowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
![]()
Chcia³abym sprostowaæ pierwszy post jako uczennica.
Taniec brzucha nie ma nic wspólnego z tañcem erotycznym a tym bardziej ze striptizem. To jest taniec jak ka¿dy inny, tañczony g³ównie przez kobiety (a pocz±tkowo tylko przez kobiety dla kobiet ) zawiera hmm... zmys³owe ruchy, ale to w koñcu kobiecy taniec... zmys³owo¶æ=emocje nie erotyzm... równie dobrze mo¿na zrobiæ striptiz tañcz±c dancehall. ![]() p.s. Nie czepiam siê autorki w±tku. Po prostu Polacy bardzo czêsto kojarz± taniec brzucha z tañcem erotycznym...b³êdnie. Chcia³abym aby to siê zmieni³o a tañcz±ce dziewczyny nie by³y postrzegane jako tancerki erotyczne, striptizerki... Pozdrawiam. ![]() Edytowane przez Shakeit Czas edycji: 2009-07-04 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 769
|
Dobre spostrzezenie Shakeit
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 803
|
Mi taniec brzucha tez nie kojarzy sie z tancem eortycznym...Oczywiscie moze byc dodtakiem.
Erotyczny taniec powinnien byc zmyslowy i mysle, ze nie ma okreslonej reguly jak to robic. Po za tym byly watki o tancu brzucha. Nawet ktos w nich podawal linki do filmow nauki tanca brzucha. Probowlam to robic, ale nie jest takie latwe jakby sie zdawalo ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja mia³am 6 miesiêczna przygode z tañcem brzucha.ale mia³am wtedy 16 lat i raczej my¶lalam o nim jak o fajnej zabawie ni¿ o tkwiacej w nim erotyce...chocia¿ faktycznie je¶li zna siê troche figur i potrafi wykonywac shimmy np to mozena wykorzystac go i tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Nie... nie wydaje mi siê. Taniec brzucha, to afirmacja kobieco¶ci, ale nie sprowadza³abym tego do erotyki. Oczywi¶cie elementy tañca brzucha mozna wykorzystac w sytuacji, hmmm, erotycznej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.