|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
pudru brązującego,Si Armani,airbrush legs SH,peelingu MAJ
nieaktualne
Witam! Szukam pilnie,jak w tytule - dobrego brązującego pudru,sredni odcien,najchetniej w kamieniu-juz nie szukam,bo znalazłam ![]() - Si Armani-moze byc odlewka ,tak z 10 ml - Rajstop SH,raczej ciemnych -peelingu do twarzy -odzywek do suchych,farbowanych włosów-chetnie te rosyjskie lub YR Oddam to,co w watku ![]() Poza watkiem mam ewentualnie Cocona YR i CN Versace Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-07-13 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pudru brązującego,Si Armani,airbrush legs SH,peelingu MAJ
u mnie puder brązujący YR
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Mam puder brązujący Yves Rocher,używany,poj.począt kowa20 g, odcień jasny, odżywka jojoba Yves Rocher ,poj. Początkowa 150 ml, użyta 2 razy. Oddalabym za odlewkę Angela i odsypkę pudru mineralnego na spróbowanie.
Możesz odpowiedzieć u siebie , bo ciężko mnie znaleźć, ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Niestety nie mam możliwości wklejania linków,ani zdjęcia nie mogę wrzucić(ewentualnie na telefon), mogę jedynie podać kod pudru i na stronie Yves Rocher musiałabyś sprawdzić Couleurs Nature podwójny puder brązujący 15162 , zużycie było niewielkie,ja kilka razy próbowałam, potem go przetarłam czystym wacikiem i nowym pędzlem(zawsze tak robię jak się pozbywam pudru czy cieni,ściągam jakby wierzchnią warstwę),napewno nie więcej niż 5g ,on jest ogromny także sporo go zostało. to właśnie ten puder ze zdjęcia Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-05-27 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnie puder Estee Lauder
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Pudru może być ociupinka tylko na test,a jak problem w co wsypać to się nie kłopocz. Najbardziej szukam zapachów, kadzidlaki,paczulowe,orie ntalne, przyprawowe, raczej ciężkie ,ale świeżaki na lato też się przydadzą,tylko nie kwaśna cytrynka jak w I love love Moschino,
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Ok. Mi pasuje, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.