|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pytanie do mężczyzn i kobiet! :)
Cześć ludzie
![]() Mam takie pytanie, bo ostatnio zauwazyłam, ze przy orgaźmie bardzo mi sie zaciskają mięśnie kegla, które staram sie poluzować, ale to jest tak silna przyjemność dla mnie, że nie jestem w stanie nad tym zapanować. Uważacie że dla mojego partnera seksualnego to może być jakiś dyskomfort? Mogę dodać, że te partie mam bardzo wyćwiczoną... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie do mężczyzn i kobiet! :)
Cytat:
Z perspektywy faceta powiem że nie ma nic lepszego niż kobieta która to potrafi, odczucia są niebo lepsze. No chyba że trawisz na laika który nie będzie wiedział co się z tobą dzieje, i spanikuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Najprościej będzie jak spytasz swojego partnera
![]() A tak serio... To mięśnie kegla zaciskają się chyba każdej kobiecie podczas orgazmu. To że masz je wyćwiczone tylko go przyspiesza. Wątpię też żeby ich mocniejsze ściśnięcie powodowało dyskomfort u Twojego partnera. Aż sama z ciekawości spytam mojego Tż ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Serio? Czujecie to w ogóle? Ale, że ciaśniej jest wtedy czy co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To takie odczucie jakbys chciala żeby zostal w Tobie, czujesz z 200 razy mocniej, a jak uda sie zaciskac i puszczac to juz wgl odplywasz po calosci ;p
Polecam kazdej kobiecie wycwiczenie ![]() A co do mojego partnera i porozmawianie z nim to.niestety nie ma szans,.nie mam stalego patrnera... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
Jaki dyskomfort, kobieto. Powinien być zadowolony na maxa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
chyba, że to początek pochwicy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Autorko, drogie Panie. Takie ściskanie mięśni kegla nie powoduję żadnego dyskomforu. Jeśli potraficie to róbcie to, facet odczuwa wtedy niesamowitą przyjemność a poza tym jest wtedy dużo ciaśniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.