|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majowy wszystkowątek- głównie perfumy
Nieaktualne
Witam wszystkich w moim wątku i zapraszam do wymiany. Wish: Buty do biegania w rozmiarze 37- obojętnie jakie- mogą być te najtańsze z Decathlonu byle by były mało używane i w bardzo dobrym stanie! (ale za Nike Free Run jestem w stanie oddać cały wątek) Odzież sportowa- bluza z długim rękawem Jimmy Choo edp Euphoria edp Krem nawilżający z tołpy Rzeczy na wymianę: Perfumy- tylko za inne perfumy o podobnej wartości, albo buty 1. Chloe l'eau ok 48/50 ml 2. LPRN ok 20/30 ml- nieaktualne 3. Beyonce Heat ok 20/30 ml 4. DKNY Golden Delicious ok 20/50 ml Perfumowane: Balsam i żel pod prysznic LVEB- każe po 50 ml- żel cały, połowa balsamu Ubrania: 1. Koszulka z wbudowanym stanikiem H&M- rozmiar M- ubrana raz. Niestety nie podtrzymuje moich piersi dostatecznie- polecam dziewczynom z mniejszymi biustami. Zainteresowanym zrobię zdjęcia 2. Stanik samonośny w kolorze białym ubrany raz- wyprany. Miseczka C.
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2014-06-01 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowy wszystkowątek- głównie perfumy
znajdziesz coś może za Chloe?
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
a ile jest tego LPRN ? tak plus minus ?
![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Curious71 Czas edycji: 2014-05-01 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Chloe lub Beyonce?
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Mogłabym prosić o fotki:
1. Koszulka z wbudowanym stanikiem H&M- rozmiar M- ubrana raz. Niestety nie podtrzymuje moich piersi dostatecznie- polecam dziewczynom z mniejszymi biustami. Zainteresowanym zrobię zdjęcia I jednocześnie chciałabym zapytać czy ewentualnie znalazłabyś coś za nią u mnie ![]()
![]() |
#6 |
Wieczne Kutango
|
Hej coś u mnie za LPRN/=?
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
nie ma takiej potrzeby, chętnie się wymienie
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- zapraszam wobec tego na PW ![]() ![]() btw. czy szukasz butow STRICTE do biegania ? tzn aby w nich biegac ? ciężko mi ująć pytanie ale mam na zbyciu adiki w Twoim rozmiarze ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Oj to chyba nie będą odpowiednie, to halowki - maja chyba za cienka podeszwę ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Elixir ? hmm ... nie lubie odlewek niestety sama mam jedna w watku i nawet nie wiem czego bo nie opisałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Gwiazdeczko, pozwol ze obadam sobie jutro ten roz i do wieczora dam Ci odpowiedz, dobrze ? skoro mamy wysylac w pn to ewentualnie zdazymy jeszcze dopakować gdzie trzeba ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1. Chloe l'eau ok 48/50 ml
2. LPRN ok 20/30 ml 3. Beyonce Heat ok 20/30 ml Balsam i żel pod prysznic LVEB- każe po 50 ml- żel cały, połowa balsamu Balsam DKNY Be Delicious 150 ml- zużyta połowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Chcę Chloe
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756981 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie chloe ale musze zobaczyc czy mi uczulenie na nie przeszlo mam gdzies probke w nd bede w domu to prysne sobie na lapke by zobaczyc efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za balsam i żel LVEB??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za chloe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() no przecież chloe mi się podoba ![]() powiedz mi czy one faktycznie mają "męską" nutę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
skoro tak to go chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() a niczego więcej nie widzisz dla siebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Chloe - cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757006 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
DK Golden Delicious- może na 40 ml perfum Kim Kardashian ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.